Paplūdimio futbolo turnyre - įtemptos kovos

Paplūdimio futbolo turnyre - įtemptos kovos

Orais šiemet nelepinanti vasara dovanojo tiesiog idealias sąlygas 7-ojo paplūdimio futbolo turnyro dėl "Švyturio" taurės dalyviams ir žiūrovams.

Turnyras, kaip ir kasmet, vyko Klaipėdos pajūrio ruože tarp II Melnragės ir Girulių, vadinamajame neįgaliųjų paplūdimyje.

3-iąją vietą iškovojo Mažeikių "Olimpas", kovoje dėl bronzos Klaipėdos "Veteranus" nugalėjęs tik po baudinių serijos, o dėl čempionų vardų susikovė titulą ginanti uostamiesčio "DFDS" ir iš Vilniaus atvykusi "Igol" ekipa. Beje, abi finalininkės teisę rungtis dėl aukščiausio apdovanojimo irgi iškovojo tik po baudinių serijų pusfinaliuose.

Tačiau pagrindinėje turnyro dvikovoje viską lėmė vienas įvartis, kurį pelnė "DFDS" žaidėjas Gerardas Žukauskas.

Šis čempionų komandos narys pripažintas geriausiu turnyro žaidėju, geriausio vartų sargo prizas atiteko Arnoldui Kaupiui iš "Olimpo", o geriausiai besiginančio žaidėjo apdovanojimą pelnė "Igol" atstovas Pavelas Smolkovas.

"Šiemetinis turnyras parodė, kad varžybų ir jose dalyvaujančių komandų lygis tik dar labiau išaugo, o pergalė pasiekiama labai sunkiai. Prie mūsų jungiasi pajėgiausios Lietuvos ekipos, girdėjome įvairiausių vertinimų, smagu, kad šis turnyras lygiuojamas į tokią gretą kaip šalies paplūdimio futbolo čempionatas, sakoma, kad čia - net geriau. Jau sulaukėme signalų ir iš užsienio valstybių, todėl neatmetame galimybės, kad jau greitai priimsime ir svečius iš kitų valstybių", - po turnyro mintimis dalijosi šių varžybų sumanytojas ir organizatorius Nerijus Genupskis.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder