"Palangos" klubas naująjį sezoną pasitinka su didelėmis ambicijomis

"Palangos" klubas naująjį sezoną pasitinka su didelėmis ambicijomis

Palangos "Palangos" futbolo klubas 2015 metų sezone Lietuvos I lygoje sieks patekti į geriausių penketą ir pakovoti dėl apdovanojimų.

I lygoje dalyvaus 18 komandų, bus žaidžiami 34 turai.

2010 metais iš naujo suformuotas "Palangos" klubas debiutiniame sezone tapo II lygos Vakarų zonos nugalėtoju. Tiesa, perėję į I lygą, palangiškiai dideliais pasiekimais pasigirti negalėjo - 2012 metais užimta aštuntoji, o 2013 ir 2014 metais - 12-oji vieta.

Šiemet ambicijų nestokojantis "Palangos" klubas pradėjo bendradarbiauti su Klaipėdos "Atlantu". Buvo pasirašyta sutartis, pagal kurią klaipėdiečiai gali paskolinti keletą žaidėjų Palangos klubui, taip pat šanso pakilti į aukštesnį lygmenį gali sulaukti ir Palangos komandoje atsiskleidę žaidėjai.

"Palangos" trenerių štabą papildė Valdas Trakys ir žaidžiantysis treneris Gvidas Juška. Klube liko ir ne vienerius metus futbolininkams vadovavęs vyriausiasis treneris Marselis Balasanovas.

Komandoje liko praėjusio sezono branduolys - kapitonas Mantas Perepliotovas, Andrius Paulauskas, Linas Vaitkus, Tadas Gudauskas, Haroldas Jonauskis, Mikas Kura. Prie jų prisijungė Simonas Juška, Aidas Capas, Edgaras Ditmonas, Aurimas Skurdelis, Arnoldas Mauragas, Mindaugas Bitinas, Marius Stankus, Gediminas Žilys, vartininkas Ernestas Grudys. Komandą papildė legionierius iš Ukrainos Bogdanas Poliachovas.

Siekdamas prisidėti prie jaunosios kartos futbolininkų ugdymo, "Palangos" klubas pasirašė bendradarbiavimo sutartis su Palangos sporto centru ir "Gintaro" klubo vaikų grupių atstovais. "Palanga" pagal sutartis įsipareigoja rengti įvairiausius turnyrus, taip pat aprūpinti vaikų komandas futbolo inventoriumi, suteikti geriausias sąlygas treniruotis, aprūpinti vaikus sportine apranga. Vaikams tobulėti padės ir futbolo paslaptis atskleis "Palangos" klubo bei Palangos sporto centro treneriai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder