Pajūrio tinklininkai - vicečempionai

Pajūrio tinklininkai - vicečempionai

Klaipėdoje surengtas tarptautinis tinklinio veteranų turnyras dėl Virginijos Margienės taurės. Siekdami nugalėtojų vardo varžėsi po aštuonias vyrų ir moterų ekipas iš Rusijos, Ukrainos, Latvijos ir įvairių Lietuvos miestų. Klaipėdos dailiosios lyties atstovių ir vyrų komandos iškovojo vicečempionų laurus.   

Uostamiesčio moterų "Viesulo" komanda, skynusi vieną po kitos pergales, tik finale 13:25 ir 11:25 nusileido Kauno "Sixta+" ekipai.

Trečioji vieta atiteko Rusijos "Lokomotiv" komandai, kuri mažajame finale 25:14 ir 25:17 palaužė Vilniaus "Žuvėdrą".

Per plauką nuo aukso medalių liko ir Klaipėdos vyrų "Klastvitos" komanda. Pastarieji tinklininkai finale po itin atkaklios ir permainingos kovos 23:25 ir 23:25 turėjo pripažinti svečių iš Ukrainos "Omega Lvov" pranašumą.

Trečiąją vietą iškovojo Marijampolės "Statybos ritmo" komanda.
Klaipėdos komandos tinklininkas Erdvilas Gapšys buvo pripažintas universaliausiu turnyro žaidėju. Už tai jam įteiktas specialus prizas.  

Virginijos Margienės taurės turnyras Klaipėdoje vyko jau ketvirtąjį kartą.
Anot vieno iš varžybų organizatorių Gintaro Bunkaus, varžytis norėjo dar kelios komandos iš Latvijos, Vilniaus ir Marijampolės, tačiau visų sutalpinti nepavyko.

"Norinčiųjų žaisti ir pasivaržyti netrūksta. Teko atsakyti kelioms komandoms. Kitąmet vyks jubiliejinis, jau penktasis, turnyras. Tad gal kitąmet ir padarysime išimtį", - teigė G. Bunkus.

Klaipėdos tinklininkai nežada užmigti ant laurų - jau kitų metų sausio mėnesio pabaigoje jų laukia tarptautinis veteranų turnyras Vilniuje, o birželio mėnesį Mamburge (Vokietija) - Europos dirbančiųjų sporto žaidynės.

LAUREATĖS. Klaipėdos moterų "Viesulo" komanda taip pat pelnė vicečempionių laurus.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder