Pajūrio NKL ekipų derbis - penktadienį 18 val. per BTV

Pajūrio NKL ekipų derbis - penktadienį 18 val. per BTV

Kovo 8 dieną (penktadienį) į Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) kovą stos dvi pajūrio ekipos - Palangos "Kuršiai" ir Klaipėdos "Neptūnas-Akvaservis". Šias rungtynes nuo 18 val. tiesiogiai iš Palangos arenos (Sporto g. 3) transliuos BTV kanalas.

Rungtynių organizatoriai skelbia, kad kovo 8-osios - meilės ir padėkos moterims dienos proga visoms dailisoios lyties atstovėms, atvykusioms į penktadienio rungtynes, įteiks šios gražios šventės simbolį - tulpę.

"Palangos "Kuršių komanda penktadienį stoja į paskutinę kovą namų tvirtovėje prieš prasidedant atkrintamosioms varžyboms! Vietą NKL ketvirtfinalyje užsitikrinę palangiškiai ir toliau grumiasi dėl trečiosios turnyrinės lentelės pozicijos, o tam pasiekti žūtbūt reikalinga pergalė prieš į Palangos areną atkeliaujančią Klaipėdos "Neptūnas-Akvaservis" ekipą. Taip pat primename, kad šių rungtynių metu kartu su Rimanto Kaukėno paramos grupė toliau rinksime lėšas sunkia liga sergančios palangiškės Anželikos kelionei į Šveicariją. Savo aukomis prie svajonės prisidedate ir dalyvaudami Palangos "Kuršių" loterijoje, kurios nugalėtojus paskelbsime per ilgąją pertrauką. Rungtynių ilgosios pertraukos metu Jums pasirodys visų pamėgta vyresniųjų liaudiškų šokių grupė "Banguolis Palanga"! Rungtynių pertraukos metu vyks įvairūs žaidimai ir loterijos", - sirgalius į rungtynes kviečia "Kuršių" klubas.

Įėjimas į rungtynes - nemokamas. 

"Kuršiai" su 25 pergalėmis ir 15 pralaimėjimų NKL turnyro lentelėje užima trečiąją vietą, o klaipėdiečiai su 20 pergalių ir 20 pralaimėjimų žengia septinti.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder