„Pacers“ neketina pasiduoti – serijoje vėl lygu (Video)

„Pacers“ neketina pasiduoti – serijoje vėl lygu (Video)

LeBronas Jamesas nebaigė rungtynių dėl išnaudoto asmeninių pražangų limito, o kovą baudos aikštelėje akivaizdžiai pralaimėjusi Majamio „Heat“ ekipa leido Indianos „Pacers“ klubui antrą kartą išlyginti NBA Rytų konferencijos finalo serijos rezultatą.

Roy Hibberto ir Lance'o Stephensono vedami „Pacers“ krepšininkai namie 99:92 (26:22, 22:25, 29:23, 22:22) nugalėjo „Heat“ komandą ir serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo lygus – 2-2.

Penktosios serijos rungtynės penktadienio naktį bus žaidžiamos Majamyje.

„Nesirengiame niekur trauktis. Grįšime į Majamį ir kausimės dėl pergalės“, – po mačo pareiškė 23 taškus pelnęs ir 12 kamuolių atkovojęs R. Hibbertas.

Nuo susitikimo pradžios į priekį išsiveržę aikštės šeimininkai beveik visą likusį mačo laiką gynėsi nuo „Heat“ bandymų persverti rezultatą.

Prasidėjus ketvirtajam kėliniui „Pacers“ pranašumas siekė 9 taškus (81:72), tačiau „Heat“ spurtavo 14:2 ir išsiveržė į priekį (86:83).

Vis dėlto, išlaikyti persvaros Floridos klubui nepavyko. Paulas George'as atsakė tritaškiu ir išlygino rezultatą (86:86), o rungtynes Indianapolio klubas baigė spurtu 16:6.

Paskutinę susitikimo minutę „Heat“ vertėsi be 6 asmeninių pražangų limitą išnaudojusio L. Jameso. Indianos klubo krepšininkai sėkmingai dengė vieną geriausių NBA krepšininkų ir leido šiam pataikyti tik 8 metimus iš 18.

Tai buvo vos antrosios atkrintamųjų varžybų serijos rungtynės per Jameso karjerą, kurių jis nebaigė dėl išnaudoto pražangų limito.

Floridos klubui itin trūko tvirtų vyrų baudos aikštelėje. Pagrindinis komandos aukštaūgis Chrisas Boshas atkovojo vos 3 kamuolius, o „Heat“ kovą pralaimėjo net 30-49.

„Pacers“: Roy Hibbertas 23 (12 atk. kam.), Lance'as Stephensonas 20, George'as Hillas 19 (6 rez. perd.), Davidas Westas 14 (12 atk. kam.), Paulas George'as 12 (8 atk. kam., 5 kld.).

„Heat“: LeBronas Jamesas 24, Mario Chalmersas 20, Dwyane'as Wade'as 16 (6 rez. perd.), Ray Allenas 11 (7 atk. kam.).

Įspūdingas Jameso blokas:

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder