Novakas Džokovičius pralaimėjo ketvirtfinalyje

Novakas Džokovičius pralaimėjo ketvirtfinalyje

Londone (Didžioji Britanija) vykstančio finalinio Teniso profesionalų asociacijos (ATP) "World Tour" turnyro trečiojo turo mače A grupėje penktadienį pirmoji pasaulio raketė 24-erių metų serbas Novakas Džokovičius 6:3, 3:6, 3:6 pralaimėjo devintajai pasaulio raketei 27-erių metų savo tėvynainiui Jankui Tipsarevičiui (Janko Tipsarevič) ir liko už pusfinalio borto.

Mačas truko 2 val. 8 min.

Tai buvo tik šeštasis N. Džokovičiaus pralaimėjimas šiais metais.

Kitame A grupės mače septintąją vietą pasaulio reitinge užimantis 26-erių metų čekas Tomašas Berdichas (Tomaš Berdych) 3:6, 7:5, 6:1 įveikė penktąją pasaulio raketę 29-erių metų ispaną Davidą Fererą (David Ferrer) ir pateko į pusfinalį.

Mačas truko taip pat 2 val. 8 min.

T. Berdichas ir D. Fereras iškovojo po dvi pergales. A grupės nugalėtoju tapo Čekijos tenisininkas.

N. Džokovičius ir dėl traumos iš turnyro pasitraukusią trečiają pasaulio raketę 24-erių metų britą Endį Miurėjų (Andy Murray) pakeitęs J. Tipsarevičius šventė po vieną pergalę.

Šeštadienį pusfinalyje T. Berdichas susitiks su šeštąja pasaulio rakete 26-erių metų prancūzu Žo Vilfridu Conga (Jo-Wilfried Tsonga), o D. Fereras išmėgins jėgas su nugalėtojo titulą ginančiu 30-mečiu šveicaru Rodžeriu Federeriu (Roger Federer), kuris pasaulio reitinge yra ketvirtas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder