„Neptūno“ krepšininkai - pakeliui į Vokietiją

„Neptūno“ krepšininkai - pakeliui į Vokietiją

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai, vos kelias valandas pailsėję po rungtynių su Alytaus „Dzūkija“, šįryt išskubėjo į Vilnių, o prieš kelioliką minučių pakilo lėktuvu į Frankfurto oro uostą.

Vėliau „Neptūno“ komandos nariai persės į kitą lėktuvą ir keliaus į Štutgartą. Iš čia dar lauks maždaug valandos laiko kelionė autobusu į Liudvigsburgą.

Šiame mieste klaipėdiečiai bus apie 20 val. (Lietuvos laiku) ir apie 22 val. surengs treniruotę.

Antradienį 21 val. (Lietuvos laiku) „Neptūno“ laukia pirmosios šio sezono tarptautinės rungtynės išvykoje - FIBA Čempionų lygos turnyre laukia dvikova su Liudvigsburgo „MHP Riesen“ ekipa. Rungtynes tiesiogiai iš Vokietijos transliuos LRT Kultūros kanalas.

Su šia komanda „Neptūnas“ dar turi nesuvestų sąskaitų iš praėjusio FIBA Čempionų lygos sezono, tad klaipėdiečiams motyvacijos kautis tikrai netrūks.


Priminsime, kad Kazio Maksvyčio auklėtiniai tarptautinį startą pradėjo dvejomis pergalėmis Klaipėdoje: rezultatu 75:73 įveikė Prancūzijos čempionus Šalono „Elan“ krepšininkus ir rezultatu 87:80 nugalėjo Latvijos krepšinio lyderius - „Ventspils“ atstovus.

„Po rungtynių su „Dzūkija“ neturėjome daug laiko atsistatymui, tačiau esame gerai nusiteikę. Laukia mūšis su agresyvią ir kietą gynybą propaguojančia komanda. Per visas „MHP Riesen“ rungtynes būna daug kontakto, daug pražangų, daug agresyvios kovos. Visų pirma bus fizinė kova, o tik vėliau krepšinis. Svarbu neįsivelti į jų provokuojantį žaidimą ir atsilaikyti fiziškai“, - sakė „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

skrydis simas

skrydis3

skrydis pagrindine

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder