"Neptūno" klube - naujas direktorius

"Neptūno" klube - naujas direktorius

Klaipėdos „Neptūno" krepšinio klube tęsiasi geros permainos. Nuo rugsėjo 12-osios klubo direktoriumi dirbęs Artūras Žalys savo pareigas perleidžia jaunam talentingam vadybininkui Viliui Sukonui.

- Klubo vairą perduodu į geras patikimas rankas, - džiaugiasi buvęs vadovas A. Žalys. - Atėjęs radau klubą kritinėje situacijoje. Daug skolų ir beveik tuščią sąskaitą. Nuotaikos buvo tikrai nešventiškos. "Neptūno" klubo valdybos nariai nerado bendros kalbos su klubo steigėjais. Nebebuvo aišku kas priima sprendimus, kas juos vykdo. Teko taikyti ir šiokią tokią šoko terapiją. Svarbiausia, pavyko iki galo sutvarkyti teisinius klausimus, neįkristi į gilią duobę ir išsaugoti komandos branduolį. Išeinu jausdamas, kad ir aš kažkiek gero ir prasmingo nuveikiau. Po savęs palikau tikrai geresnę situaciją, negu radau. Jau teko pabendrauti su naujuoju klubo direktoriumi. Vilius paliko gerą įspūdį. Tai jaunas, energingas, gabus vadybininkas, kuris įvaldęs šiuolaikinės vadybos plonybes.

A. Žalys sako nieko nesigailintis. Jam įgytas patyrimas pravers visam likusiam gyvenimui. Daugelį metų JAV praleidęs A. Žalys atlaikė daug neteisingos ir nepamatuotos kritikos, tačiau nesitraukė iš pusiaukelės.

Dabartinis "Neptūno" klubo savininkas Sigitas Ambrazevičius padėkojo už viską, ką direktorius A. Žalys davė klubui: „Artūras Žalys garbingai atstovavo klubui labai sunkiu komandai metu.

Jis pats pasiprašė atleidžiamas iš užimamų pareigų, kadangi jau nebeturi galimybių skirti tiek laiko, kiek jo reikia klubo reikalams spręsti. A. Žaliui reikia rūpintis ir savo asmeninio verslo reikalais.

Jis noriai užleidžia vietą jaunimui, kurie turi ilgametę įmonių valdymo patirtį, yra finansiškai išprusę ir sugebės padaryti taip, kad komanda gyventų ūkiškai, - sako S. Ambrazevičius. - Artūras ir toliau pasilieka su komanda kaip klubo rėmėjas. Nuo šiandien "Neptūno" klubo direktoriaus pareigas pradeda eiti Vilius Sukonas. Jis stažavosi Norvegijoje ir Šveicarijoje, darbavosi sporto struktūros srityse. Vilius turi būsimų komandos bendrasavininkių pasitikėjimą ir palaikymą.“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder