"Neptūno" kelyje - įsibėgėjęs "Juventus"

"Neptūno" kelyje - įsibėgėjęs "Juventus"

Ketvirtadienį, balandžio 25-ąją, 19 val. Klaipėdos "Neptūnas" savo žiūrovų akivaizdoje, "Švyturio" arenoje, kils į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mūšį su Utenos "Juventus" ekipa.

Neptūniečiai su 24 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais užima antrąją LKL turnyro lentelės vietą, o "Juventus" ekipa su 14 pergalių ir 18 pralaimėjimų žengia šeštas. Klaipėdos krepšininkams kiekviena pergalė yra itin svarbi, kadangi siekiama išsaugoti antrąją turnyro lentelės vietą.

"Neptūnui" ant kulnų lipa trečioje vietoje esantis Vilniaus "Rytas" (23 pergalės, 8 pralaimėjimai). "Neptūnas" ketvirtadienį namuose per vargus 70:68 nugalėjo Alytaus "Dzūkiją" ir pirmadienį išvykoje rezultatu 73:69 nugalėjo Panevėžio "Lietkabelį".

Panevėžyje klaipėdiečiai pirmavo 17 taškų skirtumu, tačiau vėliau persvarą iššvaistė, bet pergalės iš rankų nebepaleido. "Juventus" trečiadienį namuose 107:72 pranoko "Pieno žvaigždes" ir šeštadienį išvykoje 87:55 sutriuškino "Nevėžį".

Naudingiausiu praėjusios savaitės LKL žaidėju tapo "Juventus" vidurio puolėjas Martinas Gebenas, atvedęs Aukštaitijos klubą į dvi pergales. Jis minėtuose susitikimuose rinko po 12 taškų, 10,5 atkovoto kamuolio bei 22,5 naudingumo balo.

M. Gebenas yra vienas stabiliausių žaidėjų tiek savo komandoje, tiek ir visoje lygoje - dviženklius naudingumo balų skaičius aukštaūgis renka jau 22-ose rungtynėse iš eilės.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder