Neptūno“ direktorius: „Laukiame naujo žaidėjo“

Neptūno“ direktorius: „Laukiame naujo žaidėjo“

Naujasis Klaipėdos „Neptūno“ klubo vadovas Artūras Žalys pasidžiaugė, kad artimiausiu metu uostamiesčio komandą papildys naujas įžaidėjas.

„Jau viskas suderėta, ruošiama sutartis. Gali būti, kad jau šiandien ar rytoj pasirašysime sutartį ir pasistiprinsime. Kol nėra sudėti parašai, pavardės skelbti nesinori, tik pasakysiu, kad tai - legionierius. Jei viskas gerai, naujasis žaidėjas jau sekmadienį pasiruošęs atskristi į Lietuvą“, - kalbėjo A. Žalys.

Jis teigė, kad pastaruoju metu vyksta intensyvus darbas.

„Jau sekmadienį laukia pirmosios LKL namų, „Švyturio“ arenoje, rungtynės su Kėdainių „Nevėžiu“. Viską reikia paruošti, sustyguoti. Keičiame popierines "Neptūno" abonementų korteles į plastikines ir šiaip yra daug įvairių techninių darbų. Supraskite, kad atėjus į darbą naujam žmogui - užgula didžiulė našta darbų ir viską norisi atlikti kuo geriau. Nuolat vaikštau pas rėmėjus, bendrauju su jais. Jau pavyko pritraukti kelis rėmėjus ir tuo labai džiaugiamės. Vyksta intensyvus darbas su rėmėjais ir nežadame sustoti“, - pabrėžė A. Žalys.

Po to, kai Klaipėdos „Neptūno“ klubo administracijoje įvyko permainos – nuo vasario mėnesio direktoriaus pareigas ėjusį Algimantą Ercių pakeitė naujasis vadovas A. Žalys viešojoje erdvėje pasigirdo įvairių nuogąstavimų dėl klubo situacijos.

Naujasis klubo vadovas nori visus nuraminti ir teigia, kad į jokias intrigas nesivelia, o tiesiog dirba savo darbą.

„Aš suprantu, kad vadovo pakeitimas visada yra jautrus klausimas, tačiau aš vadovo atleidimo procese nedalyvavau, o tiesiog priėmiau pasiūlymą eiti vadovo pareigas ir sustiprinti klubo valdymą. Viešojoje erdvėje pasigirdo kalbų, kad buvusiam klubo vadovui buvo siūlyta mano pavaduotojo kėdė. Aš asmeniškai nežinau su kuo ir ką jis tarėsi, tiesiog A. Erciui pasiūliau eiti Komunikacijos vadovo pareigas, tai yra tas pačias pareigas, už tą patį atlyginimą, kurias jis ėjo iki tol, kol vasario mėnesį buvo paskirtas laikinuoju „Neptūno“ vadovu. Jis nesutiko“, - situaciją aiškino A. Žalys.

Jis teigia, kad svarbu ne kalbos ar kitų dirbtinai keliamos intrigos, o daromi realūs darbai ir tai, kad komandos žaidėjai, treneriai, personalas ir krepšinio sirgaliai galėtų mėgautis gražiu savo miesto komandos žaidimu bei pergalėmis.

„Šįvakar klubo administracija planuoja susitikimą su ištikimiausiais klubo sirgaliais. Pasikalbėsime, padiskutuosime. Man svarbiausia - skaidrumas ir atviras bendravimas. Pagrindinis akcentas dar labiau sutelkti rėmėjus ir krepšinio sirgalius, o veltis į intrigas nesinori. Šiek tiek vėliau, kai apmažės sezono pradžios darbų krūvis, jei bus noro - žurnalistams suorganizuosime atvirą spaudos konferenciją ir atsakysime į visus rūpimus klausimus. Dabar svarbu koncentruotis į realius darbus ir daryti viską, kad "Neptūno" lygis kiltų“, - teigė „Neptūno“ vadovas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder