"Neptūno" - "Pieno žvaigždžių" rungtynėse - Kalėdų dvasia

"Neptūno" - "Pieno žvaigždžių" rungtynėse - Kalėdų dvasia

Prieš pat Kalėdas Klaipėdos „Neptūnas“ taps Kalėdų seneliu ir rungtynėse su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ ne tik džiugins sirgalius dovanomis, bet susirinkusių žiūrovų laukia ir tikra Kalėdų šventė.

Rungtynių metu laukia ne tik kalnas dovanų, tačiau bus pasirūpinta ir tais, kuriems labiausiai to reikia.

Šiais metais „Neptūnas“ su generaliniu rėmėju „Optibet“ turi ypatingą dovaną – keturioms organizacijoms bus padovanoti ypatingi čekiai, kuriuos iškovoti padės ne tik komanda, bet ir visi susirinkę sirgaliai.

Kiekvienas kėlinys bus skirtas vis kitai organizacijai ir kiekviename kėlinyje „Optibet“ mes iššūkį komandai, kurį jie turės įvykdyti padedami sirgalių.

Be dovanų neišeis ir fanai, jiems bus padovanota ir „Neptūno“ bei „Optibet“ atributikos.

„Šiais metais gražiausias metų šventes norėjome pasitikti kitaip – pradžiugindami organizacijas, kurioms reikia paramos, – kalbėjo „Neptūno“ direktorius Vilius Sukonas. – Pakalbėjome su partneriais, kad šventes galime padaryti gražesnėmis ir kitiems, tad tą stengsimės ir įgyvendinti, padėdami visų arenoje susirinkusių sirgalių“

Pasirinktos organizacijos, kurioms padėsite gauti paramą bus šios: Viešoji įstaiga „Ori senatvė“, gyvūnų globos tarnyba „Nuaras“, Šv. Pranciškaus onkologijos centras, Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija „Klaipėdos viltis“.

Sirgaliams prisidėti bus labai paprasta – jie turės užkurti tokį palaikymą, kad padėtų komandai įvykdyti atitinkamo kėlinio sąlygas. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder