„Neptūnas“ užmezgė draugystę su Kretingos rajonu

„Neptūnas“ užmezgė draugystę su Kretingos rajonu

„Neptūnas“, FIBA Čempionų lygos turnyre reprezentuojantis ne tik Klaipėdos, bet ir visos Vakarų Lietuvos vardą, plečia bendraminčių ratą - užmegzta draugystė su Kretingos rajonu.

„Neptūno“ klubo direktorius Artūras Žalys ir komandos vyr. treneris Kazys Maksvytis lankėsi Kretingos rajono savivaldybėje, bendravo su šio rajono meru Juozu Mažeika ir savivaldybės administracijos direktoriumi Virginijumi Domarku.

Sutarta bendradarbiauti - planuojama dalyvauti bendruose su krepšiniu susijusiuose renginiuose, Kretingos rajono gyventojai bus kviečiami į „Neptūno“ rungtynes.

Kretingoje vyksta Sporto komplekso statyba, tad krepšinis šiame rajone - svarbi ir ateityje vis didesnę reikšmę turėsianti sporto šaka. Viliamasi, kad Kretingoje bus išaugintas ne vienas perspektyvus krepšininkas, galintis papildyti reprezentacinės "Neptūno" komandos gretas.

„Neptūnui“ 2017-2018 metų sezono pradžia klostosi itin sėkmingai - Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) čempionate klaipėdiečiai iš šešių rungtynių iškovojo penkias pergales, tarp jų sirgaliams daugiausiai emocijų sukėlė Klaipėdoje iškovota pergalė prieš daugkartinį Lietuvos čempioną ir Eurolygos dalyvį Kauno „Žalgirį“.

Praėjusį antradienį „Neptūnas“ „Švyturio“ arenoje skambiai startavo ir FIBA Čempionų lygos turnyre - rezultatu 75:73 parklupdė Prancūzijos čempionus Šalono „Elan“ krepšininkus.

Tiek Lietuvos, tiek užsienio šalių krepšinio sirgaliai pabrėžia, kad per „Neptūno“ rungtynes „Švyturio“ arenoje būna išskirtinė atmosfera - sirgaliai tiesiog sukuria neeilinę šventę.

Jau antrame FIBA Čempionų lygos ture, spalio 18 dieną, į Klaipėdą atvyks „Ventspils“ (Latvija) klubas. Rungtynių "Švyturio" arenoje pradžia - 19 val.

Mieli Vakarų Lietuvos ir visos mūsų šalies krepšinio sirgaliai, atvykite į šias rungtynes ir palaikykite Klaipėdos „Neptūną“. Juk neptūniečiai FIBA Čempionų lygos turnyre gina ne tik Klaipėdos, bet ir visos mūsų šalies garbę.

Susitelkę it vienas tvirtas kumštis kovokime už Vakarų Lietuvą. Parodykime svečiams, jog čia - #Audringi Vakarai, kur visi krepšinio sirgaliai vieningai gina „Neptūno“ namų tvirtovę

Bilietus į šias rungtynes platina Bilietai.LT internetu ir BilietaiLT kasose.

Krepšinio sirgaliai, pasipuoškime mėlyna apranga, apsiginkluokime „Neptūno“ atributika ir kilkime visi kartu į šį audringą mūšį!

Dar prieš šias rungtynes, spalio 14 dieną (šeštadienį), „Neptūno“ laukia sunki „Betsafe-LKL“ kova Vilniuje su „Lietuvos ryto“ ekipa. Šias rungtynes tiesiogiai iš Vilniaus nuo 17.20 val. transliuos BTV kanalas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder