"Neptūnas" pradeda ketvirtfinalio mūšį

"Neptūnas" pradeda ketvirtfinalio mūšį

Šiandien nuo 18.50 val. "Švyturio" arenoje į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pirmąjį ketvirtfinalio mūšį stos Klaipėdos "Neptūnas" ir Prienų "Skycop". Šias rungtynes tiesiogiai iš Klaipėdos transliuos BTV televizija.

Ketvirtfinalio serijoje yra kovojama iki dviejų pergalių. Antrosios serijos rungtynės vyks penktadienį 18.30 val. Prienuose. Jei prireiktų trečiųjų rungtynių, jos vyktų sekmadienį 17.20 val. vėl Klaipėdoje.

"Prienų "Skycop" ekipa yra labai pavojinga, turinti būrį patyrusių žaidėjų. Jie neturi ilgo atsarginių žaidėjų suolelio, tačiau sugeba puikiai sužaisti ir septyniese ar aštuoniese. Mūsų tikslas - išnaudoti savo jaunimą ir stengtis išvarginti patyrusius varžovų žaidėjus", - "Vakarų ekspresui" teigė "Neptūno" vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Jis pripažino, kad bus svarbu sustabdyti ir nuvarginti "Skycop" patyrusius žaidėjus - brolius Darjušą ir Kšyštofą Lavrinovičius, taip pat Mindaugą Lukauskį, Gintarą Leonavičių, Žygimantą Janavičių.

"Svarbiausia yra koncentracija, kad žaidėjai būtų pasiruošę čia ir dabar. Kūnai turi būti paruošti, galvos turi būti paruoštos. Svarbu parodyti gerą žaidimą per trumpą laiką", - bcneptunas.lt komentavo K. Maksvytis.

Jo teigimu, svarbu neleisti varžovams mesti laisvų tolimų metimų.

"Kartais jie tritaškių išmeta daugiau negu dvitaškių. Dėl to jie yra pavojingi, nes gali pakeisti rungtynių tėkmę keliais metimais. Turi daug patyrusių žaidėjų, kurie žino, kaip žaisti tokias dvikovas. "Skycop" keičia gynybos sistemas iš asmeninės į zoninę. Tikrai nėra parankiausias varžovas", - sakė "Neptūno" strategas.

Nėra aišku, ar šioje dvikovoje prieniškiams padės Martynas Gecevičius.

"Neturime duomenų ar žais, ar ne. Žinoma, tai vienas komandos lyderių, ypač puolime. Reaguosime į situaciją, bus jis aikštelėje, ar ne. Mūsų raktas į pergalę turėtų būti koncentracija, gera gynyba, greitas rungtynių tempas. Varžovai gali žaisti lėtesniu tempu, turėsime agresyviai gintis ir priversti "Skycop" didinti tempą", - akcentavo "Neptūno" treneris.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder