"Neptūnas" plečia rėmėjų būrį

"Neptūnas" plečia rėmėjų būrį

Klaipėdos "Neptūno" klubo vadovybė ne tik prašo miesto paramos, bet ir nuolat aktyviai ieško bei bendrauja su galimais rėmėjais - įvairių įmonių vadovais ir verslininkais. Tai duoda vaisių - rėmėjų gretos plečiasi, pasirašomos vis naujos sutartys. Pagrindinių "Neptūno" rėmėjų būrį papildė UAB "Vakarų medienos grupė" (VMG).

VMG generalinis direktorius Viktoras Adomaitis sakė, jog stambioms įmonėms remti savo miesto komandą - garbės reikalas.

"Džiaugiuosi, kad tokios pat nuomonės yra ir VMG akcininkai, kurių sprendimu ir pasirašyta rėmimo sutartis", - kalbėjo V. Adomaitis.

"Vakarų medienos grupė" - lietuviško kapitalo baldų pramonės holdingas, didžiausia Lietuvoje medienos ir baldų gamybos grupė. Šiuo metu VMG valdo 6 įmones, gaminančias apdailintą medienos drožlių plokštę (AMDP), faneros gaminius, ąžuolo ruošinius, baldus iš plokštės bei medienos masyvo. "Vakarų medienos grupė" yra viena didžiausių medienos gaminių eksportuotojų Baltijos šalyse.

"Neptūno" klubo vadovas Osvaldas Kurauskas pasidžiaugė, kad vis atsiranda krepšinį mylinčių žmonių, prisidedančių prie reprezentacinės Klaipėdos komandos gerovės.

"Tik visi kartu, surėmę pečius, bendromis pastangomis galime pasiekti gerų rezultatų. Noriu pasakyti nuoširdų ačiū visiems rėmėjams, kurie mums padeda", - pabrėžė O. Kurauskas.

Netrukus jis pridūrė, jog laukia Klaipėdos miesto savivaldybės sprendimo dėl ateinančio sezono paramos. Anot jo, tai ženkliai prisidėtų prie naujų klubo rėmėjų pritraukimo.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder