„Neptūnas“ pasirašė sutartį su įžaidėju iš JAV

„Neptūnas“ pasirašė sutartį su įžaidėju iš JAV

Klaipėdos „Neptūnas“ stiprinasi: į komandos gretas artimiausiomis dienomis įsilies 28 metų 183 cm ūgio įžaidėjas iš Amerikos Malcolmas Ray Armsteadas.

Pastarasis krepšininkas 2013 metais, baigęs Oregono universitetą, dalyvavo NBA naujokų biržoje. Iš pradžių jis rungtyniavo slovėnų krepšinio lygos „Krka Novo Mesto“ ekipoje, vėliau kėlėsi į Rusiją, kur atstovavo Saratovo „Avtador“ ekipai, buvo atsidūręs Atėnų AEK akiratyje, tačiau galiausiai persikėlė į Turkiją.

Praėjusį sezoną Malcolmas Ray Armsteadas rungtyniavo Lietuvos krepšininko Deivido Dulkio atstovaujamai ir puikiai Lietuvos krepšininkams pažįstamo trenerio Aleksandro Trifunovičiaus treniruojamai Giresuno „Yesilgiresun Belediye“ (Turkija) komandai.

„Aleksandras Trifunovičius apie šį žaidėją atsiliepė tik teigiamai. Jo žodžiais tariant Malcolmas Ray Armsteadas turėtų tikrai padėti mūsų komanadi. Mes ieškojome kitokio stiliaus žaidėjo, nei Mindaugas Girdžiūnas. Mums reikia daugiau greičio, energijos, aštrumo ir rezultatyvių prdavimų. To tikimės iš naujojo žaidėjo. Gali būti, kad tiek Mindaugas Girdžiūnas, tiek Malcolmas Ray Armsteadas net galės vienu metu rungtyniauti aikštėje“, - teigė „Neptūno“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Malcolmas Ray Armsteadas į Lietuvą atvyks jau šį sekmadienį, tačiau mažai tikimybių, kad jis per pasirodys aikštėje per sekmadienį nuo 17 val. Klaipėdoje vyksiančią akistatą tarp „Neptūno“ ir Kėdainių „Nevėžio“.

Tačiau tikimasi, kad jau rugsėjo 28 dieną (ketvirtadienį), kai "Neptūnas" "Švyturio" arenoje kausis su Kauno "Žalgirio", naujasis legionierius išbėgs į aikštę ir padės Klaipėdos klubui.

Bilietus, tiek į rungtynes su „Nevėžiu“, tiek į dvikovą su „Žalgiriu“ jau galite įsigyti BilietaiLT kasose ir internetu per Bilietai.lt svetainę.

Šį sezoną „Neptūnas“ pasitinka šūkiu – „Audringi Vakarai!“ Taigi, mieli Vakarų Lietuvos krepšinio sirgaliai, būkite aktyvūs, nudažykite „Švyturio“ arenos tribūnas mėlyna „Neptūno“ spalva. Visi kartu prisidėkime prie mūsų visų mylimos komandos pergalių.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder