“Neptūnas” nugalėjo Liepojos "Triobet" ekipą

“Neptūnas” nugalėjo Liepojos "Triobet" ekipą

Klaipėdos “Neptūnas“, besiruošiantis artėjančiam Europos taurės turnyrui ir LKL čempionatui, sužaidė dar vienerias draugiškas rungtynes. Šįkart jų varžovai buvo Latvijos čempionato ketvirtos vietos laimėtojai Liepojos „Triobet“ krepšininkai.

Visas rungtynes pirmavę neptūniečiai kontrolinėse rungtynėse šventė pergalę rezultatu 74:65 (23:18, 12:10, 18:17, 21:20).     

Dainiaus Adomaičio auklėtiniai, didelį dėmesį skiriantis gynybai, nuolat pirmavo 7-9 taškais, o ketvirtajame kėlinyje buvo susikrovę ir 17 taškų pranašumą. Visgi, dvikovos pabaigoje latviai pataikė kelis tolimus metimus ir sušvelnino rezultatą.

„Neptūno“ gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Mindaugas Girdžiūnas, pelnęs 16 taškų (7 rez. perd.), po 13 taškų surinko Simas Galdikas (7 atk. kam.) ir Martynas Mažeika, 11 (8 atk. kam.) – Jerai Grant, 10 – Donatas Zavackas, 5 – Gilvydas Biruta, 4 – Arnas Butkevičius, 2 – Laurynas Bieliauskas. Raidas Nacius ir Arvydas Šikšnius šioje dvikovoje taškų nepelnė, o Vytautas Šarakauskas, kuris praėjusią savaitę treniruotės metu susilaužė dešinės rankos pirštą, nerungtyniavo. Dėl šios traumos Vytautas nežais apie 6-7 savaites.

Iš varžovų išsiskyrė 18 taškų pelnęs Krischoper Richards ir 12 taškų surinkęs Stephen Zack, po 6 taškus pridėjo Toms Leimanis ir Janis Antrops.     

Rungtynės vyko prie uždarų durų Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro sporto salėje (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10).

Priminsime, kad praėjusią savaitę neptūniečiai draugiškose rungtynėse rezultatu 67:64 (15:19, 16:13, 19:19, 17:13) nugalėjo Volgogrado "Krasnyj Oktiabr" komandą. Pastaroji ekipa su klaipėdiečiais žais toje pačioje grupėje Europos taurės varžybose.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder