"Neptūną" palieka A. Butkevičius ir M. Girdžiūnas

"Neptūną" palieka A. Butkevičius ir M. Girdžiūnas

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas sulaukė pastiprinimo iš Klaipėdos „Neptūno“. Į sostinę panoro persikelti rungtyniauti vienas naudingiausių Lietuvos krepšinio lygos (LKL) žaidėjų Arnas Butkevičius ir vienas geriausių lietuvių įžaidėjų Mindaugas Girdžiūnas.

Abu rinktinės nariai su „Lietuvos ryto“ komanda pasirašė ilgalaikes sutartis. A. Butkevičius padėjo parašą ant trejų su puse metų sutarties, o M. Girdžiūno kontraktas galios dvejus su puse metų.

„Džiaugiamės, kad Arnas ir Mindaugas pasirinko „Lietuvos ryto“ komandą, nes jie atitinka mūsų tikslus ir viziją. Norime, kad Vilniaus ekipos pagrindą sudarytų Lietuvos krepšininkai, - kalbėjo sutartis su žaidėjais pasirašęs klubo direktorius Darius Gudelis. - Tuo pačiu mes jau pradėjome formuoti kitų metų komandą. Labai vertiname abiejų žaidėjų meistriškumą, todėl tikimės, kad jie tikrai padės pasiekti daugiau pergalių ir dar labiau sustiprins mūsų organizaciją“.

25-erių metų A. Butkevičius šį sezoną LKL čempionate vidutiniškai pelno po 10,2 taško, atkovoja po 6,2 kamuolio, atlieka po 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 18,7 naudingumo balo. A. Butkevičius yra antras pagal naudingumą visoje Lietuvos krepšinio lygoje.

28-erių metų M. Girdžiūnas LKL čempionate vidutiniškai renka po 11,7 taško, atlieka po 3 rezultatyvius perdavimus ir renka po 12,2 naudingumo balų. 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder