"Nafta-Uni-Akvaservis" sutriuškino "Petrochemą"

"Nafta-Uni-Akvaservis" sutriuškino "Petrochemą"

Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ krepšininkai toliau maloniai džiugina savo sirgalius – iškovota dvidešimtoji pergalė Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate. Šįkart Ryčio Vaišvilos auklėtiniai namuose net 22 taškų skirtumu – 88:66 (26:14, 22:21, 23:9, 17:22) sutriuškino  Jonavos „Petrochemos“ (16 pergalių, 20 pralaimėjimų) krepšininkus.

Klaipėdiečiai rungtynes pradėjo fantastiškai ir greitai išsiveržė į priekį 16:3. Nors svečiai antrajame kėlinyje ir buvo priartėję iki 4 taškų – 22:26, tačiau naftininkai iki didžiosios pertraukos vėl atitrūko dviženkle persvara – 48:35.

Trečiajame kėlinyje vienu metu pajūrio atstovai sužaidė įspūdingą atkarpą 20:0, susikrovė 27 taškų pranašumą – 71:44 ir jau ramiai baigė rungtynes. Ketvirtasis kėlinys buvo tik formalumas.

Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ ekipą į pergalę vedė Mindaugas Stašys, pelnęs 13 taškų, Dainius Vaitelis ir Tadas Maželis pridėjo po 11, Donatas Norkus ir Viktoras Chodosovskis - po 10 tšk.

Jonavos „Petrochemos“ gretose išsiskyrė 20 taškų pelnęs Tadas Sebežiovas, Vladislovas Razumnovas ir Henrikas Vorotnikovas pridėjo po 7, Evaldas Aniulis, Vytautas Pikalavičius - po 6 tšk.

Tai buvo paskutinioji komandų akistata šių metų NKL sezone prieš atkrintamąsias varžybas. Komandos iš viso pasidalijo po dvi pergales.

Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ NKL čempionate su 56 taškais (20 pergalių, 16 pralaimėjimų) užima penktąją vietą, „Petrochemos“ sąskaitoje – 52 taškai (16 pergalių, 20 pralaimėjimų). Jonavos atstovai NKL turnyro lentelėje žengia septinti.

Artimiausias rungtynes „Naftos-Uni-Akvaservis“ vyrai žais kovo 6 dieną (penktadienį) 18 val. išvykoje su Šakių „Zanavyko“ atstovais. Kovo 7 dieną (šeštadienį) klaipėdiečių jau laukia namų rungtynės – 16 val. Kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) naftininkai susitiks su Molėtų „Ežeryno-Kario“ atstovais.  

Jei klaipėdiečiai iškovos abi pergales, tada jie gali po antrojo NKL čempionato etapo likti ketvirti, o tai garantuoja išankstinį kelialapį (be kovos) į ketvirtfinalį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder