"Nafta-Uni-Akvaservis" priims KTU

"Nafta-Uni-Akvaservis" priims KTU

Šiandien 16 val. Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10) Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate susitiks Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaservis" ir Kauno KTU ekipos.

Klaipėdiečiai pastaruoju metu kaunasi lyg ant bangos ir yra tarp čempionato lyderių.

"Akyse vis dar regiu tuos kovinguosius klaipėdiečius, kurie prieš savaitę Klaipėdoje patiesė šių metų NKL čempionus Marijampolės "Sūduvos-Mantingos" krepšininkus. Mūsų vaikinai aukojosi dėl kiekvieno taško, dėl kiekvieno kamuolio, tiesiog dėl pergalės atidavė savo širdis. Jei vyrai taip kausis per kiekvienas rungtynes, prognozuočiau jiems aukščiausius pasiekimus", - sakė nuolat "Naftos-Uni-Akvaservis" rungtynes stebintis buvęs Klaipėdos tarybos narys Vytautas Lupeika.

Jis išskyrė ir Klaipėdos ekipos trenerį, Atlantos olimpinių žaidynių prizininką Rytį Vaišvilą.

"Pastaruoju metu jis komandą valdo labai protingai ir užtikrintai. Puikiai reaguoja į varžovų žaidėjų keitimus ir randa priešnuodžių", - pabrėžė krepšinio sirgalius.

Jis apgailestavo, kad Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai šį savaitgalį gali verstis be trijų savo žaidėjų: Džiugo Slavinsko, Eriko Kubiliaus ir Jono Dumašiaus.

Džiugo sirgaliai tikrai neišvys, kadangi jis pluša su Lietuvos jaunių (iki 18 metų) rinktine, o Erikas (atsinaujino kelio skausmai) ir Jonas (nugaros skausmai) gydosi traumas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder