"Nafta-Uni-Akvaservis" kyla į viršų

"Nafta-Uni-Akvaservis" kyla į viršų

Klaipėdos "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai toliau kopia į Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) turnyro lentelės viršų - Ryčio Vaišvilos auklėtiniai Jonavoje rezultatu 73:70 palaužė Jonavos "Petrochemos" ekipą ir į savo sąskaitą įsirašė šešioliktąją pergalę.

Po šių rungtynių naftininkai įsitaisė penktoje NKL turnyro lentelės pozicijoje.

Jonavoje klaipėdiečius į pergalę vedė Julius Kazakauskas, pelnęs 23 taškus ir po krepšiais atkovojęs 10 kamuolių, Aidas Einikis pridėjo 11 taškų.

Pajėgiausių ekipų pogrupyje rungtyniaujantys Ryčio Vaišvilos auklėtiniai turi realių šansų antrąjį pirmenybių etapą baigti geriausiųjų ekipų ketvertuke ir tada išvengti aštuntfinalio kovų - iškart patektų į ketvirtfinalį.

Kadangi pajėgiausių ekipų pogrupyje varžosi 7 komandos, viena iš jų kas savaitę žaidžia ne dvejas, kaip įprasta, o vienerias rungtynes. Taigi, klaipėdiečiai praėjusį savaitgalį namie nerungtyniavo.

Artimiausias rungtynes "Naftos-Uni-Akvaservis" krepšininkai žais sausio 30 dieną (penktadienį) 18 val. Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centre (S. Dariaus ir S. Girėno g. 10). Jų varžovas bus Šakių "Zanavykas".

Klaipėdiečiai pastarąją ekipą šį sezoną Klaipėdoje jau kartą įveikė rezultatu 82:78. Tai įvyko 2014 metų spalio 24 dieną. Tiesa, Šakiuose 2014 metų gruodžio 12 dieną "Zanavykas" sugebėjo atsirevanšuoti - 84:72.

Sausio 31 dieną (šeštadienį) 16 val. naftininkai Molėtuose susitiks su vietos "Ežerūno-Kario" ekipa.

Šios komandos tarpusavyje taip pat pasidalijo po pergalę: 2014 metų lapkričio 14 dieną išvykoje klaipėdiečiai iškovojo pergalę rezultatu 103:96, tačiau kitą dieną namuose jau patyrė pralaimėjimą rezultatu 73:83.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder