Mūsų sunkiaatlečiams - stovyklos ir tarptautinė patirtis

Mūsų sunkiaatlečiams - stovyklos ir tarptautinė patirtis

Lietuvos vyrų sunkiaatlečių rinktinės nariai, kurių pagrindą sudaro klaipėdiečiai, intensyviai ruošiasi planetos pirmenybėms (vyks lapkričio 1-10 dienomis Turkmėnistane) ir kvalifikacijai į Tokijo olimpines žaidynes. Vyresnieji mūsų sunkiaatlečiai stovyklavo Trakuose, o jauniai prakaitą liejo ir turnyre varžėsi Ventspilyje (Latvija).

Mūsų kaimyninėje šalyje - Latvijoje - visą savaitę vyko Šiaurės Europos jaunių mokomoji stovykla, mokslinis seminaras, o galiausiai buvo surengtas ir tarptautinis turnyras. Jame dalyvavo dešimties valstybių atstovai.

Mūsų sunkiaatlečiai iškovojo du medalius: telšiškis Aurimas Daunoras tarp dalyvių iki 13 metų užėmė trečiąją vietą (išrovė 54 ir išstūmė 62 kg), klaipėdietis Deividas Rudaitis tarp dalyvių iki 17 metų taip pat pasipuošė bronzos medaliu (66 ir 88 kg).

Arti medalių buvo mūsų mergaitės - Kotryna Selezniova liko ketvirta, Milena Norvilaitė - septinta.

"Tai mūsų jauniems sportininkams buvo puiki tarptautinė patirtis. Stovykloje jie pajuto, ką reiškia profesionaliai po du ir net tris kartus per dieną treniruotis, griežtai laikytis režimo. Sportininkams pakeisti aplinką, pabendrauti, o vėliau ir pasivaržyti su bendraamžiais bei pajusti aukštą lygį - išties naudinga", - pabrėžė stovykloje Ventspilyje su vaikais stovyklavęs Klaipėdos sunkiosios atletikos treneris Regimantas Norvilas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder