Moterims - "Klaipėdos granito" dovana

Moterims - "Klaipėdos granito" dovana

Antrus metus Lietuvos futbolo A lygos pirmenybėse besivaržantis "Klaipėdos granitas" kovo 8-osios - Moters dienos proga paruošė malonią staigmeną - šią dieną į Klaipėdoje vyksiančią jų dvikovą su Lietuvos čempionu Vilniaus "Žalgiriu" dailiosios lyties atstovės galės patekti nemokamai.

Rungtynės vyks sekmadienį 13 val. Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje.

"Visada malonu pradžiuginti dailiosios lyties atstoves. Ateikite į mūsų rungtynes su savo vaikinais, vyrais ir taip kartu paminėkite šią džiugią šventę", - sakė "Klaipėdos granito" atstovai.

Dar kitame Lietuvos futbolo A lygos ture, kuris vyks kovo 14 dieną (šeštadienį) 15 val., granitiečiai Klaipėdoje susitiks su kita uostamiesčio ekipa - "Atlantu". Šįkart "Klaipėdos granitas" rungtyniaus svečių teisėmis.

Priminsime, kad praėjusį sezoną "Klaipėdos granito" futbolininkai žaidė keletą įsimintinų rungtynių. Jie vieninteliai iš A lygos klubų iškovojo net keturis taškus prieš čempione tapusią sostinės "Žalgirio" ekipą: Vilniuje - 1:1 ir Klaipėdoje - 2:1.

Keturių taškų, rungtyniaudama su "Klaipėdos granitu", neteko ir sidabro medalius iškovojusi Pakruojo "Kruoja".

Reikia pažymėti, kad granitiečiai iš lyderių taškus atėmė pirmoje čempionato pusėje, kai "Žalgiriui" ir "Kruojai" jų labai reikėjo.

Nors "Klaipėdos granitas" pernai čempionate užėmė aštuntąją vietą, tačiau jį galima vadinti lyderių skriaudėju.

"Klaipėdos granito" futbolininkai 2014 metais A lygoje iškovojo 9 pergales, 10 rungtynių baigė lygiosiomis ir patyrė 17 pralaimėjimų. Įmuštų ir praleistų įvarčių santykis - 47:67.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder