Minijoje atidarytas baidarių sezonas

Minijoje atidarytas baidarių sezonas

Sekmadienį prie Minijos upės, netoli Klaipėdos, įvyko plaukimo su baidarėmis vasaros sezono atidarymo šventė. Į "Baidarių centro" surengtą šventę susirinko nemažas būrys dalyvių, išbandžiusių savo jėgas įvairiose rungtyse.

Ryte dalyviai pasidalino į komandas po keturis dalyvius. Pirmoji rungtis buvo 10 kilometrų plaukimas su baidarėmis, kuriuo metu dalyviai turėjo surinkti upėje išdėliotus žodžius ir iš jų sukurti eilėraštį. Po to komandos dalyvavo smagioje estafetėje bei neįprasto tinklinio varžybose. Neįprastas jis buvo todėl, kad komandą turėjo gaudyti ir mėtyti didelį orinį kamuolį su paklode, kurią laikė visi komandos nariai, o ne mušinėti rankomis, kaip tai yra įprasta. Po žaidimų visi dalyviai buvo vaišinami gamtoje paruoštu plovu.

Dalyviams pasistiprinus buvo likusi paskutinė rungtis - slalomas. Organizatoriai Minijos upėje sudėliojo specialius vartelius pro kuriuos eilės tvarka komandoms reikėjo praplaukti su dviviete baidare. Bet, kad rungtis nepasirodytų per lengva, dalį jos reikėjo įveikti plaukiant atbulai. O kas nenorėjo dalyvauti rungtyse, galėjo mėgautis visą dieną kūrinama pirtimi.

Rungtims pasibaigus stipriausios komandos buvo apdovanotos prizais ir diplomais, o visi kiti gavo paguodos prizus, tad nuskriaustų tikrai neliko. Šventė pavyko, dalyviai išvyko iš stovyklos su pilnu bagažu įspūdžių. Plaukimo su baidarėmis vasaros sezonas oficialiai atidarytas.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder