Mike James: geriausias Eurolygos žaidėjas esu aš arba Sh.Larkinas

Mike James: geriausias Eurolygos žaidėjas esu aš arba Sh.Larkinas

Mike James – vienas geriausių Eurolygos krepšininkų, praėjusiais metais laimėjęs prestižinį Alfonso Fordo apdovanojimą, skiriamą rezultatyviausiam senojo žemyno krepšininkui, o dabar yra Rusijos klubo Maskvos CSKA atakų lyderis.

Šią savaitę jis virtualiai lankėsiDelfi TV laidos „Iš rūbinės“ studijoje, kur kalbėjosi su Lietuvos rinktinės krepšininku Mindaugu Kuzminsku.

„Jeigu ne Stambulo „Anadolu Efes“ žaidėjas Shane‘as Larkinas, tai tada geriausias Eurolygos žaidėjas esu aš, – paklaustas apie geriausius šių metų žaidėjus pasakojo M.James,– Vienintelis, kurį galėtum palyginti su manimi, – Nikola Mirotičius iš „Barcelona“ klubo, ir, matant, kokią komandą jie turi, neatrodo įspūdinga, ką jie pasiekė.

Manau, kad mūsų geriausias žaidėjas gavo traumą trečiame sezono mače ir po to žmonėms atrodė, kad mes neatrodysime gerai. Bet mes nesustojome – laimėjome Barselonoje, įveikėme Madridą, „Efes“ išvykoje, man rodos, išvykoje jų niekas nebuvoįveikęs, o mes – įveikėme. Tad, jeigu ne Sh. Larkinas, tada – aš, bet, manau, kad Sh. Larkinas – naudingiausias“.

M.Kuzminskui laidoje „Iš rūbinės“ paklausus apie jo ateitį CSKA komandoje, amerikietis sakė, kad bus laisvasis agentas.

„Mano sutartis po šio sezono baigsis. O tada, kai Eurolyga oficialiai praneš, kad sezonas baigtas, aš būsiu laisvas agentas, – sakė M.James, – Ateityje norėčiau žaisti „Monaco“ klube. Nors jie nežaidžia Eurolygoje, girdėjau, kad ten gražu. Ten norėčiau žaisti karjeros pabaigoje, kai nebebūsiu toks geras.“

O ar M.James tiki, kad šis sezonas bus pratęstas? „Ar manau, kad reiktų tęsti? Ne. Bet, ar tęsime? Gal. Manau, kad būtų kvaila pratęsti, bet čia ne aš sprendžiu. Jeigu pratęsime, aš daug skųsiuosi, nes manau, kad susitarimai grįžti – nesąmonė, – rėžė M.James,– Ir jeigu kas nors susirgs komandoje, kas tada? Per daug dalykų, kurie gali susijaukti, jeigu bandysime pabaigti sezoną“.

Kiekvieną penktadienį per Delfi TV M. Kuzminskas kalbins įdomiausius krepšinio žmones – krepšininkus iš visos planetos, buvusius bendraklubius ir varžovus, trenerius, teisėjus, vadybininkus, agentus bei šokėjas.

Jau šį penktadienį, 18.30 val., per Delfi TV M.James pasakojimas apie nepavykusią karjerą NBA, žaidimą stipriausiuose Europos klubuose, Italijos, Graikijos ir Maskvos palyginimas, santykius su Lietuva ir daug kitų istorijų – naujoje laidoje „Iš rūbinės“.

 

 

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder