Miesto salės futbolo karaliai paaiškės savaitgalį

Miesto salės futbolo karaliai paaiškės savaitgalį

Šių metų Klaipėdos miesto salės futbolo pirmenybių I lygos nugalėtojai paaiškės šeštadienį.

Varžybos vyks buvusioje "Neptūno" sporto salėje (Taikos pr. 61A). 17 val. prasidės rungtynės dėl III vietos, kuriose susitiks "Klaipėdos policija" ir "Nautica" komandos, o 18.15 val. finale dėl nugalėtojų vardų kovos čempionų titulą ginantis "Klaipėdos Universitetas" ir "Klarksonas-Plikiai".

Trečius metus paeiliui finale kovosiantis ir nugalėtojų titulą ginsiantis "Klaipėdos Universitetas" pirmajame etape iškovojo aštuonias pergales ir patyrė vienintelį pralaimėjimą, užėmęs pirmąją vietą iškart pateko į pusfinalį, kuriame antradienį po atkaklios kovos 3:2 įveikė "Nauticos“ komandą.

Daug dramatiškesnis buvo "Klarksono-Plikių" komandos kelias iki finalo. Likus paskutiniajam turui iki pirmojo etapo pabaigos "Klarksonas-Plikiai"  tik nedrąsiai galėjo pagalvoti apie patekimą į atkrentamąsias varžybas, kuris labiau priklausė nuo kitų komandų nei nuo jų pačių. Tačiau palankiai susiklosčius situacijai "Klarksonas-Plikiai", ne tik pateko į ketvirtfinalį, kurį prieš "Bočių" komandą laimėjo tik po baudinių serijos 4:3 (pagrindinis laikas 3:3), bet ir kvapą gniaužiančioje pusfinalio dvikovoje sugebėjo 5:4 (4:1) įveikti "Klaipėdos policiją", kuri po pirmojo etapo buvo užėmusi antrąją vietą.

Pusfinalio barjero neįveikusios "Klaipėdos policijos" ir "Nauticos" komandos šeštadienį tarpusavyje kovos dėl trečiosios vietos. Jei "Klaipėdos policija" į pusfinalį buvo patekusi tiesiogiai, tai "Nauticai", po pirmojo etapo užėmusiai penktąją vietą, ketvirtfinalyje teko kovoti su ketvirta likusia "AMG-Titanic" komanda, kurią įveikė rezultatu 6:3.

Septintoje vietoje liko "Kruopa", kuriai paskutiniajame ture nepavyko iškovoti vietos atkrintamosiose varžybose, o praėjusio sezono finalininkai "Baltai" paskutiniame ture turėjo kovoti su "Vakarų Baltija" dėl išlikimo pirmoje lygoje. Daugiau patirties turinti "Baltų" komanda laimėjo svarbią kovą ir likusi aštunta išsaugojo vietą I-oje lygoje. Tuo tarpu į II-ąją lygą iškrito paskutines dvi vietas užėmusios "Vakarų Baltijos" ir "Klaipėda city" komandos.

Pirmieji etapai šią savaitę baigiasi ir II-oje bei III-oje lygoje. Po pirmojo etapo pirmąją vietą II-oje lygoje užsitikrino „Irenitos“ komanda, kuri pateko iškarto į pusfinalį. Antroji komanda iškart pateksianti į pusfinalį paaiškės ketvirtadienio vakare, po „Klaipėdos Universiteto-2“ ir „Saremos“ komandų dvikovų.

Tarp vienuolikos komandų trečiąją vietą užėmė „Kranto“ ekipa, kuri ketvirtfinalyje kovos su į šeštąją vietą paskutiniu momentu pakilusią „Vakarų Fronto“ komanda, kuri paskutiniame ture laimėjo svarbią tarpusavio dvikovą prieš „Jotvingio“ ekipą ir vietoj jos pateko į kitą etapą.

Penktąją vietą užėmusiai „Klaipėdos Valstybinės Kolegijos“ komandai ketvirtfinalyje teks rungtyniauti su „Klaipėdos Universitetu-2“ arba „Sarema“.

III-oje lygoje pirmąją vietą užėmė „Herkaus Galerija-Sendvaris“, kuris ketvirtfinalyje rungtyniaus su aštuntąją vietą užėmusia „Memel“ komanda. Antra likusi „Sparta“ susigrums su „Klaipėdacity-2“ komandos žaidėjais. Be šių komandų į ketvirtfinalį dar pateko „Begos“, „LCC Kicks“, „Policijos mokyklos“ ir „LAJM“ komandos, kurių ketvirtfinalio poros paaiškės penktadienį, po paskutiniųjų pirmojo etapo rungtynių.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder