Mačui su čekais neregistruoti du „ant ribos“ esantys žaidėjai

Mačui su čekais neregistruoti du „ant ribos“ esantys žaidėjai

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė šiandien baigs pasirodymą kontroliniame turnyre Seule (Pietų Korėja) ir sužais paskutines rungtynes su Čekijos ekipa.

Treneriai šioms rungtynėms neregistruos Martino Gebeno ir Žygimanto Janavičiaus. Pastarasis praleido ir dvikovą su Angolos rinktine.

Prieš tai Seule vykusiose rungtynėse lietuviai įveikė Pietų Korėją (86:57) ir Angolą (91:56). Čekijos krepšininkai sunkiau, bet taip pat susitvarkė su abiem varžovais – Angolą jie įveikė 84:65, o Pietų Korėją – 97:89.

Būtent po susitikimo su čekais Dainius Adomaitis ir visas Lietuvos rinktinės trenerių štabas paskelbs savo sprendimą dėl galutinio komandos dvyliktuko. Daugelis prognozuoja, jog pirmuoju „atkabintu“ krepšininku taps Ž. Janavičius, o svarstant apie kitą į Lietuvą grįšiantį žaidėją minimos M. Gebeno, Arno Butkevičiaus ar net Jono Mačiulio pavardės.

Antradienį rinktinė išskris į Kiniją, kur jau rugsėjo 1 d. pradės kovas pasaulio krepšinio čempionate. H grupėje lietuviai žais su Senegalu (rugsėjo 1 d., 14.30 val.), Kanada (rugsėjo 3 d., 14.30 val.) ir Australija (rugsėjo 5 d., 14.30 val.).

Rungtynių tarp Lietuvos ir Čekijos rinktinių pradžia – 12 val.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder