M. Kuklys: jausmas toks, tarsi visada yra savaitgalis

M. Kuklys: jausmas toks, tarsi visada yra savaitgalis

Kovo 16 dieną visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje buvo paskelbtas karantinas. Dėl šios priežasties buvo sustabdytas vos prasidėjęs Lietuvos futbolo čempionatas.

Dar ketvirtadienį „Žalgirio“ futbolininkai ruošėsi suplanuotoms kitos dienos rungtynėms su „Riteriais“, tačiau jau netrukus paaiškėjo, kad susitikimas neįvyks. Dar po kelių dienų visi šalies futbolo klubai saugumo sumetimais buvo priversti nutraukti ir pilnavertį treniruočių procesą.

Nuo šios akimirkos prabėgo jau dvi savaitės. Šiuo metu visi „Žalgirio“ futbolininkai – tiek lietuviai, tiek legionieriai, yra Lietuvoje ir treniruojasi pagal komandos trenerių sudarytą individualią treniruočių programą. Kada tęsis Lietuvos futbolo čempionatas kol kas nėra aišku. Sveikata yra prioritetas ir tai visi puikiai supranta.

Prieš keletą dienų A lygos susirinkime buvo nuspręsta, kad pasibaigus karantinui Lietuvoje komandos turės tris savaites iki oficialių čempionato rungtynių.

Apie tai, kaip karantino laikotarpiu pasikeitė gyvenimas, pasikalbėjome su Mantu Kukliu, o artimiausiomis dienomis savo įspūdžiais su fkzalgiris.lt pasidalins ir daugiau žalgiriečių.

„Jausmas toks, tarsi visada yra savaitgalis. Niekur nereikia eiti, visos dienos suvienodėjo. Sportuoju namuose ir visą dieną praleidžiu su šeima. Iš įprasto gyvenimo labiausiai pasiilgau treniruočių bei rungtynių, taip pat gyvo bendravimo su draugais. Visas gyvenimo ritmas dabar yra kitoks“, – fkzalgiris.lt sakė puikiai sezoną pradėjęs Mantas Kuklys.

Mantas taip pat atskleidė, kaip dabar atrodo jo įprasta diena.

„Keliuosi maždaug 9 valandą. Pusryčiauju, tada laukia treniruotė ir pietūs. Kartu su vaikais miegame pietų miego, o atsikėlus kimbame į darbus – skaitome knygas, atliekame įvairiausias užduotis.

Tuomet šiek tiek pakvėpuojame grynu oru ir einame vakarieniauti. Po vakarienės kartu pasižiūrime filmą arba žaidžiame įvairiausius stalo žaidimus“, – atviravo futbolininkas.

Žalgirietis sako, kad jo šeimoje visi laikosi rekomendacijų ir į tai žiūri atsakingai.

„Stengiamės su visa šeima laikytis karantino, niekur nevažiuoti, būti namuose, dažnai plauti rankas ir naudoti visas apsaugines priemones, kurias rekomenduoja vyriausybė. Kažkaip ypatingai nesisaugome, tačiau į šiuos svarbiausius dalykus atsižvelgiame.

Dėl nerimo galiu pasakyti tiek, kad pradžioje jis buvo didesnis, dabar tiesiog gyvenu ir stengiuosi apie tai kuo mažiau galvoti. Pagrindines naujienas žinau, bet stengiuosi neapsikrauti galvos.

Nemanau, kad pats galėčiau kažką patarti kitiems. Tiesiog noriu paprašyti žmonių būti supratingesniems, laikytis visų reikalavimų bei saugoti ne tik save, bet ir aplinkinius žmones. Matome, kas vyksta visame pasaulyje, todėl turime būti atsakingi, kad to netektų patirti ir Lietuvoje“, – kalbėjo M. Kuklys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder