LSKL vicečempionai liko už finalo ketverto ribos

LSKL vicečempionai liko už finalo ketverto ribos

Klaipėdos universiteto (KU) krepšinio komanda, praėjusį sezoną džiaugusis Lietuvos studentų krepšinio lygos vicečempionų taure, šiemet patyrė skaudų antausį - iš kovos dėl Didžiosios LSKL taurės iškrito jau ketvirtfinalyje.

Mindaugo Stašio treniruojami klaipėdiečiai pirmąsias LSKL ketvirtfinalio rungtynes Klaipėdoje laimėjo vos 5 taškų skirtumu - 69:64, tačiau atsakomosiose rungtynėse sostinėje lyg ant bangos žaidę VU studentai atsirevanšavo su kaupu - 76:58 ir eliminavo uostamiesčio ekipą iš kovos dėl LSKL medalių.

"Esame nukraujavę. Į Vilnių atvykome antros sudėties, be savo lyderių, tačiau vis tiek turėjome kovoti ir įrodyti pranašumą prieš RKL komandą. Deja, šįkart nepavyko. Tai įrodo, kad kai kuriems mūsų žaidėjams reikia daugiau dirbti ir stengtis, kitaip su krepšiniu sieti ateities nėra ir ką svajoti. Šios rungtynės įrodė, kad laimėjo tie, kas labiau to troško ir stengėsi", - situaciją aiškino KU komandos treneris M. Stašys.

Pasak jo, komandai dėl traumų ir kitų priežasčių negalėjo padėti Klaipėdos "Neptūno" žaidėjai Laurynas Beliauskas ir Arūnas Mikalauskas, Kėdinių "Nevėžio" narys Aidas Einikis, šiaulietis aukštaūgis Ignas Ramašauskas.

"Ernestas Jonkus ir Herkus Kumpys žaidė su pakilusia kūno temperatūra. Taigi, rezultatas dėsningas. Tokia jau situacija visą sezoną: atvykstame į rungtynes su savo lyderiais - laimime, atvykstame antros sudėties - pralaimime. Būtų labai skaudu, jei būtume atvykę pajėgiausios sudėties ir pralaimėję, o dabar - nieko keisto. Yra kaip yra. Turime, tiek treneriai, tiek žaidėjai nuryti tą karčią piliulę ir pasimokyti iš savo klaidų. Juk nieko jau nebepakeisi. Belieka palinkėti sėkmės Vilniaus universiteto komandai. Linkiu jiems iškovoti medaliuką", - kalbėjo M. Stašys.

Puikia nuotaika ir teigiamomis emocijomis tryško VU treneris Rimantas Kaminskas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder