LKL rungtynių transliacijos sulaukė rekordinio susidomėjimo

LKL rungtynių transliacijos sulaukė rekordinio susidomėjimo

Naujojo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezono kovos sutraukia rekordiškai didelę žiūrovų auditoriją prie televizoriaus ekranų. Net trejas LKL naujojo sezono rungtynes per BTV televiziją žiūrėjo didesnė auditorija nei praėjusio sezono finalą.

„TNS Kantar“ duomenimis, pirmas aštuonerias LKL kovas iš viso pamatė 928 tūkst. žiūrovų, o vidutiniškai kiekvienas rungtynes stebėdavo 283 tūkst. žiūrovų (praėjusį sezoną - 185 tūkst. žiūrovų).

„Duomenys tik patvirtina, kad kylantis Lietuvos klubinio krepšinio lygis vis labiau domina žiūrovą, - džiaugėsi LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas. - Šiemet pasiūlėme naujieną, rekordiškai ilgą, net dviejų su puse valandos trukmės transliaciją, ir tai pasitvirtino“.

Labiausiai žiūrimas buvo Klaipėdos „Neptūno“ ir Kauno „Žalgirio“ susitikimas - jo reitingas buvo 4,4 proc. Labiausiai žiūrėtos praėjusio sezono LKL rungtynės - finalo susitikimas tarp Panevėžio „Lietkabelio“ ir „Žalgirio“ - turėjo tik 3,6 proc. reitingą.

Vidutinė šio sezono vienų rungtynių auditorija buvo 3 proc., praėjusio sezono LKL kovų reitingas buvo 2,1 proc.

Tikimasi, kad sekmadienį vyksiantis Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ susitikimas sutrauks didžiausią auditoriją šį sezoną. Rungtynės prasidės 17 val.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder