"Lietuvos ryto" gretas papildys gynėjas Deividas Loganas

"Lietuvos ryto" gretas papildys gynėjas Deividas Loganas

Vilniaus "Lietuvos ryto" krepšinio klubo gretas papildys 33-ejų metų 185 cm ūgio gynėjas Deividas Loganas (David Logan), skelbiama sostinės klubo interneto svetainėje.

JAV ir Lenkijos pilietybes turintis krepšininkas bei "Lietuvos ryto" treneris Tomas Pačėsas yra puikiai pažįstami. Vilniaus klubo strategas šį krepšininką treniravo dirbdamas Gdynės "Asseco" (Lenkija) klube.

"Jis pas mane žaidė dvejus metus. Puikiai žinau ir jo savybes, ir kaip jas pritaikyti, todėl ir norėjau šio žmogaus. Jo fiziniai duomenys labai geri, didelė ištvermė. Žinome jo amžių, bet jis dar tikrai gali būti naudingas. Aš jį labai gerai pažįstu", - sakė T. Pačėsas.

"Lietuvos rytas" ir D. Loganas penktadienį sutartį pasirašė vieneriems metams.

Nuo 2014 metų Sasario "Dinamo" (Italija) klube žaidęs D. Loganas gali rungtyniauti ir įžaidėjo, ir atakuojančio gynėjo pozicijose. T. Pačėsas jam numatė antrojo numerio vietą.

"Jis gali tapti mūsų pagrindiniu taškų pelnytoju. Aš jį matau kaip atakuojantį gynėją. Jis pas mane žaidė šioje pozicijoje. Taip žaidė ir kituose klubuose. D. Loganas gerai žaidžia vienas prieš vieną ir puikiai ginasi. Jis turi daug pliusų", - kalbėjo treneris.

Praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos medalius iškovojęs "Lietuvos rytas" atsisveikino su šešiais krepšininkais. Išvyko Denisas Lukašovas, Kendrikas Braunas (Kendrick Brown), Adas Juškevičius, Marius Runkauskas, Gediminas Orelikas. Šiuo metu komandos sudėtyje - Rokas Giedraitis, Artūras Gudaitis, Antanas Kavaliauskas, Julius Jucikas, Deividas Gailius, Karolis Guščikas, Aistis Pilauskas bei Artūras Jomantas.

"Tai pirmasis įsigytas užsienietis. Dar laukia daug darbo. Tai tik pradžia. Sezonui ruošiamės rimtai ir kruopščiai renkamės krepšininkus. Tai tik kelio pradžia", - sakė T. Pačėsas. Jis tikisi, kad D. Loganas į Vilnių atveš ir pergales.

Krepšininkas Italijoje 2015 metais tapo naudingiausiu taurės rungtynių žaidėju bei iškovojo trofėjų. Su Sasario "Dinamo" jis tapo ir Italijos čempionu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder