Lietuvos krepšinio rinktinei - Trispalvė iš Prezidentės rankų

Lietuvos krepšinio rinktinei - Trispalvė iš Prezidentės rankų

Pasaulio vyrų krepšinio čempionatui besirengiančios Lietuvos rinktinės treniruotėje Vilniuje penktadienį apsilankiusi Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė įteikė Trispalvę rinktinės vyriausiajam treneriui Jonui Kazlauskui, padovanojo saldainių ir palinkėjo sėkmės.

"Krepšinis turi ypatingą galią suvienyti Lietuvą. Jūsų atkaklumas siekiant pergalių garsina Lietuvos vardą pasaulyje, o atsidavimas ir valia įkvepia Lietuvos žmones dar labiau didžiuotis savo valstybe", - prieš treniruotę sakė šalies vadovė.

Prezidentė padėkojo šalies rinktinei už jos nuoširdų darbą ir palinkėjo ryžtingai ginti Lietuvos garbę pasaulio čempionate.

Savo ruožtu J. Kazlauskas visos rinktinės vardu padovanojo Prezidentei pirmuoju numeriu pažymėtus rinktinės marškinėlius su žaidėjų ir trenerių parašais.

Rinktinės treniruotę D. Grybauskaitė pradėjo drauge su krepšininkais, treneriais bei rinktinės personalu sušukdama tradicinį rinktinės šūkį "Mes už Lietuvą!". Po to Prezidentė keliolika minučių stebėjo rinktinės treniruotę, bendravo su Lietuvos krepšinio federacijos generaliniu sekretoriumi Mindaugu Špoku.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sekmadienį išskrenda į Suomiją, kur su šios šalies rinktine pirmadienį žais kontrolines rungtynes. Pasirengimo rungtynių ciklą Lietuvos rinktinė po to tęs Klaipėdoje, kur žais su Australijos, Suomijos ir Ukrainos komandomis.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder