Lietuvos ir Vengrijos krepšininkų dvikova

Lietuvos ir Vengrijos krepšininkų dvikova

Šiandien 19.30 val. Klaipėdos "Švyturio" arenoje į mūšį kils lietuvių ir vengrų krepšinio rinktinės. O po trijų dienų, pirmadienį, 19.30 val. Dainiaus Adomaičio kariaunos taip pat "Švyturio" arenoje laukia rungtynės su Kosovo ekipa.

Lietuvos krepšinio rinktinė ruoštis atrankos į pasaulio čempionato rungtynes pradėjo pirmadienį, kai atvyko į Palangą.

Priminsime, kad tarp rinktinės narių yra ir keturi klaipėdiečiai - Renaldas Seibutis, Edgaras Želionis (abu - iš Klaipėdos "Neptūno"), Mindaugas Girdžiūnas (Vilniaus "Lietuvos rytas") ir Eimantas Bendžius (Santjago de Kompostelos "Monbus Obradoiro").

Lietuviams šiame atrankos cikle su Kosovu jau teko žaisti 2017 metų lapkričio 24 dieną. Tąkart išvykos rungtynėse lietuviai šventė pergalę rezultatu 99:61.

"Kosovas - jau žinomas varžovas, o vengrų komanda - tikrai gera. Žinome, kad vengrai pasikvietė natūralizuotą amerikietį, kuris pirmoje pozicijoje jiems suteiks solidumo. Tai komanda, žaidusi Europos čempionate, gerai kovojo su serbais", - kalbėjo Lietuvos rinktinės vyr. treneris Dainius Adomaitis.

Šįkart strategas Lietuvos rinktinėje neturės Gedimino Oreliko ir Arno Butkevičiaus, kurie yra patyrę traumas.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės kandidatų sąrašas pasaulio čempionato atrankos rungtynėms su Vengrijos ir Kosovo rinktinėmis: Mindaugas Girdžiūnas, Rokas Giedraitis, Martynas Echodas (visi - Vilniaus "Lietuvos rytas"), Renaldas Seibutis, Edgaras Želionis (abu - Klaipėdos "Neptūnas"), Kšištofas Lavrinovičius, Vaidas Čepukaitis (abu - Panevėžio "Lietkabelis"), Laurynas Birutis ("Šiauliai"), Adas Juškevičius (Stambulo "Galatasaray Odeabank", Turkija), Žygimantas Janavičius (Braunšveigo "Loewen", Vokietija), Marius Grigonis (Berlyno "Alba", Vokietija), Arnoldas Kulboka (Kapo d'Orlando "Betaland", Italija), Eimantas Bendžius (Santjago de Kompostelos "Monbus Obradoiro", Ispanija), Evaldas Kairys (Biujukčekmedžės "Demir Insaat", Turkija).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder