Lietuvos čempionui Simui Rindeikiui - sveikinimai jubiliejaus proga

Lietuvos čempionui Simui Rindeikiui - sveikinimai jubiliejaus proga

Šiandien gražią 40-ties metų sukaktį mini prieš daugiau nei du dešimtmečius Lietuvos sunkiosios atletikos čempionatuose pergales skynęs, o pastaraisiais metais sėkmingai į verslą pasinėręs Simas Rindeikis.

Jubiliatas "Vakarų ekspresui" sakė, kad būtent sportas ir sunkioji atletika išugdė kovotojo charakterį, įskiepijo drausmės ir išmokė nuosekliai laikytis disciplinos. Tai ypač padeda versle ir asmeniniame gyvenime.

S. Rindeikis šiuo metu yra vienos iš metalo apdirbimo įmonių vadovas ir akcininkas.

"Mano sritis - gamyba, statybos sektorius, laivų statyba. Turiu gražią šeimą, esu pats laimingiausias moterų apsupty. Turiu žmoną ir tris dukras", - džiaugėsi buvęs Lietuvos sunkiosios atletikos čempionas ir daugkartinis prizininkas S. Rindeikis.

Jis sunkiąją atletiką lankė nuo 14 iki 22 metų pas trenerį Bronislavą Vyšniauską.

"Sunkiajai atletikai paskyriau aštuonerius savo gyvenimo metus. Bet man svarbiausia ne nepasiekimai, o tai kuo mene per sportą išaugino Lietuvos sunkiosios atletikos tėvu vadinamas treneris Bronius Vyšniauskas. Treneris nuo vaikystės auklėjo ir skiepijo pačias geriausias žmogiškąsias savybes: sąžiningumą, darbštumą, drausmę. Bronius yra ne tik štangos tėvas, bet ir mūsų visų sportininkų tėvas. Jei ne jis, neaišku kur sunkiais ir laukiniais 1990 metais visi būtume nukeliavę. Juk žinote, kad tuo metu klestėjo banditizmo laikai. Treneris daug paauglių ištraukė iš gatvės ir atvedė į sporto salę. Galima sakyti, kad treneris daug jaunimo išvedė į teisingą kelią. Tiek aš, tiek daug žinomų sunkiaatlečių, jam už tai yra labai dėkingi", - pabrėžė S. Rindeikis.

Net ir baigęs sportinę karjerą, S. Rindeikis neapleidžia sunkiosios atletikos - ne kartą varžyboms padėjo pagaminti potilčius, pats dažnai atvyksta į varžybas, domisi sportininkų pasiekimais.

"Treneris įskiepijo meilę sportui, tad be sporto negaliu nė dienos - esame įkūrę sporto klubą "Atsipūtę", dalyvaujame ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniu mastu įvairiose bėgimo, "Crossfit", ištvermės varžybose. Sportas man yra tapęs gyvenimo būdu", - akcentavo S. Rindeikis.

"Vakarų ekspreso" sporto skyrius ir visa sunkiaatlečių bendruomenė jubiliejaus proga S. Rindeikiui linki skambių pergalių ne tik sporto arenose, bet ir asmeniniame gyvenime bei versle.

Geležinės sveikatos, neblėstančio optimizmo ir sėkmės kiekviename gyvenimo kelyje!


Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder