Ledo ritulininkas Dainius Zubrus tikisi ir toliau žaisti NHL

Ledo ritulininkas Dainius Zubrus tikisi ir toliau žaisti NHL

"New Jersey Devils" klubą palikęs ir laisvuoju agentu tapęs Lietuvos ledo ritulininkas Dainius Zubrus tikisi ir toliau žaisti Šiaurės Amerikos Nacionalinėje ledo ritulio lygoje (NHL).

"Kol kas nesvarstau galimybių žaisti Europoje. Esu nusiteikęs optimistiškai, esu geros formos ir manau, kad dar galiu žaisti NHL. Stipriausioje pasaulio lygoje praleidau 18 metų. Du kartus žaidžiau Stenlio taurės varžybų finale, tačiau laimėti nepavyko. Svajonė iškovoti Stenlio taurę dar gyva, - penktadienį Vilniuje surengtoje spaudos konferencijoje kalbėjo 37-erių metų puolėjas. - Kiekvienas pasikeitimas mano karjeroje buvo tik į gerą".

Nors D. Zubrus turėjo sutartį su "Devils" dar vieneriems metams, tačiau pasikeitusi klubo vadovybė nusprendė jo paslaugų atsisakyti.

Lietuvoje atostogaujantis D. Zubrus pirmadienį (rugpjūčio 3 dieną) išvyks į Monrealį (Kanada), kur ruošis kitam sezonui ir pradės derybas su klubais.

D. Zubrus į Lietuvą grįžo ne tuščiomis. Ketvirtadienį vakare į Lietuvą atvyko 558 kg siunta, kurioje 50 komplektų vaikiškų ledo ritulio aprangų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder