LCC "Briedžių" ekipai – RKL bronzos medaliai!

LCC "Briedžių" ekipai – RKL bronzos medaliai!

LCC tarptautinio universiteto "Briedžių" ekipa pirmą kartą per savo gyvavimo istoriją iškovojo Regionų krepšinio lygos (RKL) čempionato bronzos medalius. Puikiai sukomplektuota Mariaus Tamolio ekipa šį sezoną kovėsi išties galingai ir nepaisė jokių autoritetų.

Klaipėdiečiai mažojo finalo seriją prieš Akmenės SC-KK „Akmenės cementas“ ekipą laimėjo rezultatu 3:1.

„Briedžiai“ pirmąją dvikovą dėl bronzos medalių namuose laimėjo rezultatu 77:69, antroji akistata svečiuose buvo nesėkminga – pralaimėta rezultatu 96:101, Klaipėdoje vėl pasiekta pergalė, tačiau jau minimalia persvara – 64:63 ir galiausiai triumfuota Akmenėje – 94:86.   

„Tai istorinis įvykis ne tik LCC ekipai, bet ir visai Klaipėdai“, - džiaugėsi LCC „Briedžių“ treneris M. Tamolis.

Su pertraukomis maždaug aštuonerius metus LCC tarptautinio universiteto ekipą treniruojantis M. Tamolis pabrėžė, kad šios komandos nariai didelį dėmesį turi skirti ne tik krepšiniui, bet ir mokslams.

"Akademinė pusė - pirmoje vietoje. Jei žaidėjas moksluose nesurenka atitinkamo pažymių vidurkio, tai negali gauti sportininko stipendijos ir atstovauti krepšinio komandai. Stengiamės į ekipą pritraukti ne tik klaipėdiečius, bet ir perspektyvius kitų miestų atstovus", - sakė M. Tamolis.

Pasiteiravus, kaip šiemet pavyko taip sėkmingai varžytis RKL čempionate, M. Tamolis atsakė: „Kai stengiesi ir dirbi iš širdies, tada ir atkeliauja rezultatai", - įsitikinęs strategas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder