Kviečia į sporto šventę

Kviečia į sporto šventę

Gruodžio 3-iąją pasaulyje yra minima Tarptautinė neįgaliųjų žmonių diena. Šią dieną tradiciškai sportuodami ir aktyviai leisdami laiką pamini ir klaipėdiečiai. Šįkart ir vėl kviečiami negalią turintys žmonės į nemokamą šventę, kuri vyks gruodžio 3 dieną (antradienį) nuo 9.30 iki 14 val. Klaipėdos lengvosios atletikos manieže (Taikos pr. 54).

Sporto šventės atidarymas - 10 val.

Tradiciškai šią dieną renginio dalyviai susiburia pabendrauti, gerai praleisti laiką bei pasivaržyti populiariausių sporto šakų varžybose. Šįkart bus organizuojamos bočios, krepšinio (3X3), smiginio, diskgolfo, stalo teniso, kvadrato, linksmųjų estafečių, šaškių, rankų lenkimo, figūrinio vežimėliais važiavimo ir jėgos trikovės estafetės varžybos. Taip pat vyks ir įvairios kitos linksmos rungtys.

Aktyviausiai dalyvavusiųjų įstaigų laukia dienraščio "Vakarų ekspresas" įsteigti prizai.

Be sportinių varžybų, renginio dalyvių laukia Saidos šokio namų pramoginė programa bei išskirtinis sportininko, lektoriaus, stereotipų laužytojo ir svajonių sekėjo Viktoro Topolo pasirodymas ir pokalbis apie tai, kaip įveikti baimes ir pasiekti savo svajones.

"Renginys visiems yra nemokamas, laukiami ne tik sportuojantys, bet ir juos palaikantys", - pabrėžė Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokyklos sporto renginių organizatorius, laikinai šios mokyklos direktoriaus pareigas einantis Darius Raišutis.

Varžybų dalyvių registracija vyks renginio vietoje prie kiekvienos rungties sektoriaus iki varžybų pradžios.

Visi sporto šventės dalyviai bus apdovanoti atminimo medaliais, varžybų nugalėtojai ir prizininkai - taurėmis ir papildomais prizais.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder