Krepšinio mėgėjai varžysis labdaringame turnyre

Krepšinio mėgėjai varžysis labdaringame turnyre

Geram laikui ir kilniam tikslui susiburti uostamiesčio krepšinio entuziastai kviečiami tradiciniame gatvės krepšinio 3x3 turnyre „Rytas su Time Team“. Jau 17-ąjį kartą iš eilės vykdomos varžybos vyks gegužės 6 d., šeštadienį, prie Klaipėdos prekybos centro „Akropolis“. Turnyro pradžia 10 val.

„Pavasarį visi norime daugiau judėti, daugiau laiko leisti gryname ore. Įvairios aktyvios veiklos padeda tai padaryti. Na, o šeštadienį vyksiantis krepšinio turnyras gražus ir išskirtinis dar ir tuo, kad jį organizuoja Klaipėdos vaikų globos namai „Rytas“, o projekto metu gauta parama bus skirta šių namų globotiniams, – sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis ir kviečia prisijungti ne tik žaidėjus, bet ir visus, neabejingus krepšiniui. – Juk žaisti, kai yra palaikymo komanda ir sirgalių, visuomet smagiau.“

„Rytas su Time Team“ krepšinio turnyras yra vienas iš didžiausių Lietuvoje, į jį kasmet suvažiuoja krepšinio mėgėjai iš visos Vakarų Lietuvos. Turnyre ankstesniais metais varžydavosi daugiau nei 500 žaidėjų, panašaus dalyvių skaičiaus laukiama ir šiemet.

Šis krepšinio renginys ne tik įdomus jame dalyvaujantiems, bet ir labai svarbus vaikų globos namams „Rytas“, nes jo metu gauta parama bus panaudota kokybiškam ir turiningam globotinių vasaros užimtumui bei poilsiui organizuoti, sveikatos stiprinimui, prevencinių programų įgyvendinimui, vaikų gyvenimo kokybės gerinimui.

Turnyre varžysis visi norintys ir iš anksto dalyvauti turnyre užsiregistravę krepšinio mėgėjai. Visi dalyviai bus apdovanoti kvietimais į sporto klubą, o iškovojusiems prizines vietas bus įteikti medaliai ir vertingi prizai. Be pagrindinio turnyro, taip pat vyks baudų, tritaškių metimų ir „Oro karaliaus“ konkursai, kurių nugalėtojai taip pat bus apdovanoti rėmėjų įsteigtais prizais.

Krepšinio turnyrą organizuoti ir įgyvendinti padeda Klaipėdos krepšinio mokykla.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder