Krepšininkui Renaldui Seibučiui bus atlikta akies operacija

Krepšininkui Renaldui Seibučiui bus atlikta akies operacija

Vilniaus "Lietuvos ryto" krepšinio komanda Vieningosios lygos atkrintamosiose varžybose ir kovoje dėl Lietuvos krepšinio lygos (LKL) bronzos greičiausiai turės verstis be Renaldo Seibučio. 28-erių metų 196 cm ūgio gynėjas dėl akies traumos sportuoti negalės tris savaites, skelbiama Vilniaus klubo interneto svetainėje.

Trečiosiose LKL pusfinalio rungtynėse su Kauno "Žalgiriu" trečiadienį krepšininkui po kontakto su varžovu trūko akies obuolys. Gynėjui prireiks operacijos, po kurios krepšininkas mažiausiai tris savaites negalės treniruotis ir atlikti fizinių krūvių.

Tai reiškia, kad sezonas krepšininkui greičiausiai yra baigtas.

Krepšininkas traumą patyrė antrajame lemiamų pusfinalio rungtynių kėlinyje. Kovojant po krepšiu, R. Seibučiui buvo prakirsta akis. Kritęs ant parketo vienas Vilniaus komandos lyderių paliko aikštę - jam buvo susiūtas antakis, po akimi ir ant kaktos iš karto atsirado mėlynė. Vėliau krepšininkas grįžo į aikštę, tačiau rungtyniauti su prakirsta ir stipriai pažeista akimi buvo itin sudėtinga.

"Lietuvos ryto" krepšininkai trečiadienį namuose nusileido "Žalgiriui" 71:73 ir pralaimėjo seriją iki dviejų pergalių 1-2.

R. Seibutis šį sezoną LKL čempionate per rungtynes pelnė vidutiniškai po 11,6 taško, atkovojo po 2,7 kamuolio ir atliko po 3,4 rezultatyvaus perdavimo. Eurolygos varžybose jo pelnytų taškų vidurkis buvo 10,7, atkovotų kamuolių - 2,5, o rezultatyvių perdavimų - 3,2.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder