Klaipėdos „Vijurkas“ tarptautiniame konkurse susižėrė medalius

Klaipėdos „Vijurkas“ tarptautiniame konkurse susižėrė medalius

Pirmą kartą organizuotas tarptautinis šokių konkursas „Shock 2018“ Kėdainių arenoje sėkmę atnėšė Klaipėdos Karalienės Luizės jaunimo centro šokių ansambliui „Vijurkas“. Konkurse dalyvavo beveik 2 tūkstančiai dalyvių iš Lietuvos, Lenkijos, Estijos, Baltarusijos ir Latvijos. Aštuoniose kategorijose varžėsi per 120 kolektyvų.

30 metų gyvuojantis kolektyvas „Vijurkas“ Klaipėdos Karalienės Luizės centrą papildė dar keturiomis taurėmis ir medaliais.

Advanced Latino dance vaikų grupėje „Vijurko“ šokėjai su šokiu „Džaivas“ pelnė 1 vietą. Jaunių pradedančiųjų „Pop dance“ kategorijoje 3 vietą iškovojo „Vijurko“ mergaičių grupė su šokiu „Stileivos“. Joms savo kategorijoje nenusileido patys mažiausi „Vijurko“ šokėjai. Jų šokiai „Lašeliai lašeliai“ ir „Varlytės“ neprasprūdo pro akylas tarptautinės komisijos akis. Mažiausi „Vijurko“ šokėjai pasidabino 3 vietos medaliais.

„Kiekvienas vaikų laimėjimas konkursuose - tai didžiulė laimė ne tik mūsų šokėjams, bet ir mums, vadovėms. Mes džiaugiamės, kad visą širdį šokiui atiduodantys kolektyvo vaikai yra pastebėti. Tai „variklis“ plaukti į dar platesnius vandenis. Mūsų šokėjams ilsėtis nėra kada. Jau po šio pergalėmis saldaus savaitgalio vaikai su vadovėmis - Laura Šleiniūtė ir Milda Ruginyte–Šimkuviene intensyviai ruošiasi tarptautiniam konkursui Švedijoje „Talent Show“. “– sako ilgametė šokių kolektyvo „ Vijurkas“ vadovė Violeta Šleinienė.

2018 01 26, Gargžduose vykusiame respublikiniame konkurse „ Emocijų banga“ Klaipėdos Karalienės Luizės centro šokių ansamblio „Vijurkas“ šokėjai pervežė aukso ir sidabro medalius. Tą patį savaitgalį šokių konkurse „Šok 2018“, Plungėje „Vijurko“ jaunių-jaunimo šokėjai pelnė aukso medalius.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder