Klaipėdos tenisininkų pergalės

Klaipėdos tenisininkų pergalės

Klaipėdos tenisininkams pastarosios dienos buvo itin karštos - mūsų miesto atstovai pergales skynė Šiauliuose ir Klaipėdoje vykusiose varžybose.

Klaipėdietė Emilija Kravtaitė Šiauliuose tapo Lietuvos jaunių (iki 16 metų) nugalėtoja. Be to, ji kartu su vilniete Gabija Buenanjo triumfavo ir porų varžybose.

Lietuvos suaugusiųjų teniso čempionate klaipėdietis Mantas Gricius (Klaipėdos teniso akademija) kartu su šiauliečiu Tomu Vaiše iškovojo trečiąją vieta.

Du turnyrai vyko ir Klaipėdoje: "Tennis star" iki 12 metų reitinginis teniso turnyras ir "Klaipėda summer open 2014" senjorų reitinginis turnyras.

Tarp vaikų antrąją vietą iškovojo Klaipėdos teniso akademijos auklėtinis Žygimantas Butkus, o tarp senjorų klaipėdiečiai skynė vieną po kitos pergales.

Tarp tenisininkų, perkopusių 35 metus, antrąją vietą iškovojo Skirmantas Jutkonis. To paties amžiaus porų varžybose triumfavo Tomas Butvilas (Klaipėda) ir Konstantinas Suškovas (Rusija). Be to, T. Butvilas kartu su Odeta Dupliakiene neturėjo lygių ir mišrių porų varžybose.

Tarp vyresnių nei 40 metų atletų asmeninėse rungtyse nugalėtojais tapo Darius Gricius ir Lina Drakšienė. Vyrų dvejetų varžybose aukso medalius iškovojo D. Gricius ir Slava Šišorkinas.

Tarp 45 metų ir vyresnių atstovų pirmąsias vietas asmeninėse rungtyse iškovojo Raimundas Gricius ir Genovaitė Sinskienė. Mišrių porų varžybose triumfavo R. Gricius ir Ilona Vaišvilienė.

Tarp vyrų, perkopusių 50 metų ribą, porų varžybose lygių neturėjo Remigijus Preikšaitis ir Arvydas Tverijonas (Šiauliai).

Tarp dalyvių, vyresnių nei 60 metų, aukščiausią klasę pademonstravo ir nugalėtojo laurus iškovojo Kęstutis Sinskas.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder