Klaipėdos studentai LSKL startavo pergale

Klaipėdos studentai LSKL startavo pergale

Klaipėdos universiteto (KU) krepšininkai pirmosiose 2011-212 metų Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) ryngtynėse namuose be didesnio vargo 20 taškų skirtumu 79:59 (22:10, 13:14, 19:18, 25:17) palaužė Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) studentus.

Klaipėdiečiai iniciatyvą perėmė ir dviženklę taškų persvarą - 22:10 - įgijo jau per pirmąjį kėlinį ir visą rungtynių laiką kontroliavo žaidimą.

Prie KU ekipos pergalės daugiausiai prisidėjo Mindaugas Norvaiša, pelnęs 16 taškų, 12 pridėjo Julius Kazakauskas, 11 - Modestas Kumpys.

Iš VGTU ekipos išsiskyrė 12 taškų surinkęs Evaldas Rastenis, 10 taškų pelnė Martynas Šatas, 9 - Ignotas Braziulis.

"Pergalė sezono starte - smagus reiškinys. Tačiau pasakysiu atvirai, man nepatiko kai kurių žaidėjų nusiteikimas ir atsidavimas šiai dvikovai, - kalbėjo Klaipėdos ekipos treneris Dainius Miliūnas.

- Reikia vertinti kiekvieną varžovą, o buvo manančių, kad ateis sau pasivaikščios ir laimės. Man svarbu ne taškų skirtumas, o kokybiškas ir gražus žaidimas. Šiandien to nebuvo. Neminėsiu pavardėmis, tačiau buvo žaidėjų, kurie atėjo į rungtynes ne žaisti, o tik atbūti tam tikrą laiką ir užsidėti sau pliusiuką. Taip elgtis nedera", - pabrėžė KU strategas.

VGTU trenerio Gintaro Šerkšno nuomone, viską sugadino prasta rungtynių pradžia.

"Nežinau, ar paveikė ilga kelionė, ar sezono starto jaudulys, tačiau priešininkai buvo ir šoklesni, ir greitesni, ir kibesni. Pranoko mus visais aspektais. Iš pradžių, kiek paleidome varžovus ir jie pajuto savąjį žaidimą. Mes nieko nesugebėjome padaryti. Galiu pasakyti, kad mes nesužaidėme savų rungtynių", - teigė G. Šerkšnas.     

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder