Klaipėdos šokėjams - krūva medalių

Klaipėdos šokėjams - krūva medalių

Alytuje vyko Lietuvos šokių čempionatas. Čia susirinko geriausi šalies šokėjai - nuo jaunučių iki suaugusiųjų ir senjorų.

Klaipėdai šiame čempionate atstovavo gausus būrys sportinių šokių klubo "Žingsnis" šokėjų.

"Čempionate startavo 20 mūsų klubo porų", - pasakojo vienas iš klubo įkūrėjų ir trenerių Martynas Kūra.

Treneris džiaugiasi, kad net 14 porų pateko į Lietuvos čempionato ir pirmenybių finalus, o 9 iš jų pasipuošė varžybų medaliais: 5 aukso, 1 sidabro ir 3 bronzos.

"Šokėjų pasiekimai yra pats didžiausias džiaugmas ir geriausia dovana artėjančio klubo 20-ojo gimtadienio proga", - M. Kūrai pritarė ir Ramunė Kūrienė, taip pat jau daugiau kaip 20 metų ugdanti jaunuosius Klaipėdos šokėjus.

Aukso medalius Alytuje iškovojo Kipras Kūra ir Aleksandra Chizhik, Kristupas Mlinskas ir Patricija Kairytė, Titas Česnauskas ir Lukrecija Kūraitė, Titas Gustainis ir Barbora Masiulytė, Nojus Vaškys ir Auksė Stuopelytė (jie taip pat pasipuošė sidabro medaliais aukštesnės klasės grupėje), o bronza džiaugiasi Dovydas Grybauskas ir Austėja Lukauskaitė, Edvinas Venckauskis ir Austėja Drukteinytė, Dovydas Tamošauskas ir Ugnė Vedeikytė.

Jaunuosius šokėjus šiam svarbiam startui paruošė klubo "Žingsnis" treneriai R. ir M. Kūrai, Šarūnas Šiaučiulis, Diana Tamošauskaitė.

Gerai prasidėję 2019 metai klubo "Žingsnis" šokėjams ir treneriams neleidžia sustoti ir atsipalaiduoti - kovo mėnesį dar laukia Lietuvos standartinių ir Lotynų Amerikos šokių čempionatai, daug tarptautinių ir nacionalinių varžybų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder