Klaipėdos ringe - nokdaunų ir nokautų lietus

Klaipėdos ringe - nokdaunų ir nokautų lietus

Lietuvos profesionalaus bokso lyga Klaipėdoje surengė "Atvirojo ringo" turnyrą, kuriame kovojo Latvijos, Švedijos ir įvairių Lietuvos miestų atstovai. Žiūrovų aistras kaitino nokdaunai ir nokautai.

Turnyre iš viso kovėsi net 30 kovotojų. Dvikovos vyko pagal MMA, "muay thai", K-1, "graplingo" ir profesionalaus bokso taisykles.

Vieną įspūdingesnių pergalių iškovojo klaipėdietis Egidijus Kakštys. Jis jau pirmajame raunde nokautavo kitą mūsų miesto atstovą Agnijų Benį.

Dar skirtingose kovose pergales iškovojo būrys klaipėdiečių: Dominikas Dersis, Arvydas Trizno, Ernestas Perkumas, Rojus Kristijonas Kumpys, Deividas Sajauka, Raimondas Zeniauskas ir Igoris Borucha.

Klaipėdai atstovavo "Liutador Klaipėda", "Muay thai imperija", "Čempiono" ir "Titaniko" sporto klubų atstovai bei Lietuvos profesionalaus bokso lygos garbę ginančių Dmitrijaus Baranovskio auklėtinių būrys.

Tai, kad į panašius turnyrus susirenka didžiulis būrys kovinio sporto mėgėjų, įrodo, kad Klaipėdai reikia tokių renginių. Dvikovos buvo nuožmios, atkaklios ir kėlė daugeliui žiūrovų susidomėjimą.

"Tęsime tradicijas ir kaskart rengsime panašius turnyrus. Juk ringas ir varžybos - geriausia vieta pademonstruoti per treniruotes išlavintus įgūdžius", - pabrėžė vienas iš renginio organizatorių Dmitrijus Baranovskis.

KOVINGUMAS. Klaipėdietis Deividas Sajauka (dešinėje) savo bendraklubiui Andrejui Čepurui įrodė, kad jaunatviškas maksimalizmas ir kovingumas gali pranokti ir patirtį.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder