Klaipėdos rankininkams - auksas

Klaipėdos rankininkams - auksas

Klaipėdos universiteto (KU) rankininkai, kurių pagrindą sudaro "Dragūno" komandos žaidėjai ir komandą treniruoja Lietuvos rinktinės strategas Artūras Juškėnas, triumfavo Kaune vykusiame Lietuvos universitetų rankinio čempionate.

Klaipėdiečiai finale 8 įvarčių skirtumu - 39:31 (20:15) palaužė Lietuvos sporto universiteto (LSU) rankininkus.

Klaipėdos komandos gretose labiausiai pasižymėjo Šarūnas Ugianskis, įmetęs 8 įvarčius, Lukas Simėnas, Lukas Jurys (3 iš 7 m) ir Gintaras Cibulskis varžovų vartus nuginklavo po 6 kartus, Benas Butkus - 4, Gabrielius Virbauskas - 3, Benas Katkauskas - 2 įv.

Kauniečių komandai Mindaugas Barzdenis pelnė 7, Karolis Budrys - 6, Karolis Dambrauskas - 5 įvarčius.

"Tapti čempionais visada smagu. Juk aukso medaliai yra vieninteliai ir jie mūsų rankose", - neslėpė džiaugsmo nugalėtojų treneris A. Juškėnas.

Jis išties daro daug, kad jaunieji rankininkai ne tik tobulėtų aikštėje, bet ir siektų mokslo žinių. Juk didžiojio dalis "Dragūno" žaidėjų studijuoja Klaipėdos universitete ir tai yra didžiulis A. Juškėno nuopelnas.

Lietuvos universitetų rankinio čempionate trečiąją vietą iškovojo Lietuvos edukologijos universiteto (LEU) rankininkai. Jie rezultatu 39:31 (20:14) pranoko Kauno technologijos universiteto (KTU) komandą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder