Klaipėdos „Neptūnas“ Kėdainiuose šventė pergalę

Klaipėdos „Neptūnas“ Kėdainiuose šventė pergalę

Klaipėdos „Neptūno“ krepšininkai net ir žaisdami su gerokai sumažėjusia rotacija iškovojo dar vieną pergalę Lietuvos krepšinio lygoje (Betsafe-LKL). Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose 85:74 (23:26, 23:13, 20:11, 19:24) nugalėjo Kėdainių „Nevėžio“ krepšininkus.

Pirmajame kėlinyje vyko labai rezultatyvus žaidimas ir tai šiek tiek geriau sekėsi šeimininkams, kurie pirmąjį ketvirtį laimėjo 26:23. Antrasis kėlinys taip pat vyko taškas į tašką, tačiau ketvirčio pabaigoje sputas leido „Neptūnui“ padidinti pranašumą iki 46:39.

Antrąją mačo dalį klaipėdiečiai pradėjo spurtu 9:2 ir įgijo solidžią dviženklę persvarą (55:41). Per likusį mačo laiką „Neptūnas“ išsaugojo pranašumą.

Geriausias sezono rungtynes sužaidė Renaldas Seibutis. Gynėjas per 37 minutes pelnė 26 taškus ir surinko 24 naudingumo balus. Seibutis buvo arti savo karjeros rezultatyvumo rekordas, kuris yra 30 taškų.

„Ruošiamės, kad tai bus sunkios rungtynės. „Nevėžis“ pastaruoju metu žaidžia kokybišką krepšinį. Džiaugiuosi, kad antrojoje mačo dalyje pavyko perlaužti rungtynes ir išlaikyti pranašumą. Nėra laiko dabar kada verkti, todėl turiu žaisti ilgiau. Turime jaunų ir talentingų žaidėjų, kurie dabar gauna daugiau laiko pasireikšti“, – po mačo kalbėjo Seibutis.

Geriausias rungtynes sužaidė ir Jerry Johnsonas, kuris per 29 minutes pelnė 17 taškų ir surinko net 30 naudingumo balų. Amerikietis taip pat atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

„Neptūnas“: Renaldas Seibutis 26, Jerry Johnsonas 17 (7 rez. perd.), Juanas Palaciosas 11, Edgaras Želionis 10.

„Nevėžis“: Gintautas Matulis ir Jamesas Woodardas po 15, Valeriju Lichodejus ir Gabrielius Maldūnas po 10.

Artimiausias namų, „Švyturio“ arenoje, rungtynes „Neptūnas” žais gruodžio 27 dieną 18.50 val. su Prienų-Birštono „Vytautu”. Tai bus „Betsafe-LKL“ akistata.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder