Klaipėdos meras apdovanos sportiškiausius moksleivius

Klaipėdos meras apdovanos sportiškiausius moksleivius

Rugsėjo 17 dieną, 15 val. Klaipėdos Kūno kultūros ir rekreacijos centro sporto salėje vyks tradiciniai moksleivių sporto žaidynių "Mero taurei laimėti" iškilmingi apdovanojimai. Renginio metu Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius apdovanos sportiškiausias Klaipėdos miesto mokyklas, kurios visus  metus atkakliai varžėsi įvairiose sporto šakose.

Šiais metais Klaipėdos miesto mokinių sporto žaidynių "Mero taurei"  laimėti varžybos vyko 3-jose grupėse: I – gimnazijų, II – pagrindinių mokyklų ir III – pradinių mokyklų grupės.

Iš viso buvo įvyko net 31 varžybos. Bendras dalyvių skaičiu: 4759 (2700 berniukų ir 2059 mergaičių). Šiemet dalyvių skaičius išaugo - net 1000 daugiau nei praėjusiais metais, tai lėmė "Pavasario” ir "Rudens” krosų įtraukimas į žaidynių programą. Po kiekvienų varžybų nugalėtojai buvo apdovanojami taurėmis ir diplomais.

Apodovanojimų metu bus pagerbtos netik sportiškiausios mokyklos, bet ir  aktyviausi, labiausiai prisidėję kūno kultūros mokytojai, treneriai prie šių metų žaidynių vykdymo.

Kviečiame visus dalyvauti iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder