Klaipėdos lengvaatlečiams - ketvirtis šimto aukso medalių

Klaipėdos lengvaatlečiams - ketvirtis šimto aukso medalių

Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos (LAM) auklėtiniai iškovojo daugybę medalių pirmosiose sezono varžybose "Žemaitijos taurė". Vien aukso medalių - per ketvirtis šimto.

Į Klaipėdą buvo sugužėję apie 300 Vakarų Lietuvos regiono lengvaatlečių.

Iš LAM auklėtinių čempionų laurus jaunių amžiaus grupėje iškovojo Gustė Jonikaitė, Agnė Ramanauskaitė, Satera Balčaitytė, Greta Remeikytė, Agnė Grisaitytė, Rūta Fetingytė, Deividas Davydovas, Jokūbas Šemeklis, Edvinas Norvaiša ir Aurimas Šapalas.

Jaunučių grupės čempionai - Kornelija Staponaitė, Gabija Mockutė, Ema Baužaitė, Kornelija Staponaitė, Gabija Mockutė, Arminas Šikšnius, Valentas Mockus, Gustas Mumgaudis, Ugnius Razutis.

Tarp vaikų grupės dalyvių lygių skirtingose rungtyse neturėjo Urtė Aušraitė, Aliana Odebiyi, Julija Vanagaitė, Skaistė Samsonova, Gerda Dambauskaitė, Danielius Moisejenko, Artemij Dmitrienko, Dovydas Šima ir Salvijus Butkus.

Tai buvo baigiamasis "Žemaitijos taurės" varžybų etapas. Jis turėjo vykti kovo mėnesio viduryje, tačiau dėl karantino buvo perkeltas į šį rudenį.

Buvo sumuojami du geriausi trijų etapų rezultatai ir apdovanojami prizininkai.

APDOVANOJIMAI. Varžybų nugalėtojus ir prizininkus apdovanojo Klaipėdos apskrities ir Klaipėdos miesto lengvosios atletikos federacijų prezidentas Virginijus Jurgelevičius.

Geriausiesiems taures ir medalius įteikė Klaipėdos apskrities ir Klaipėdos miesto lengvosios atletikos federacijų prezidentas Virginijus Jurgelevičius.

"Vaikai jau buvo išsiilgę sporto varžybų, tad vyko gražios ir emocingos kovos", - pasidžiaugė V. Jurgelevičius.

Šios varžybos lengvaatlečiams buvo išskirtinės ir tuo, kad jie pirmą kartą varžėsi ant neseniai pakeistos naujosios maniežo dangos.

Vasarą buvo nulupta prieš 13 metų patiesta jau susidėvėjusi maniežo danga "Mondo" ir paklota naujoji "Conica" danga.

Iš viso buvo pakeista 3 000 kv. m maniežo dangos.

Taip pat pakeisti avarinės būklės gaisrinio vandentiekio vamzdynai, vyko treniruoklių salės atnaujinimo darbai ir Klaipėdos lengvosios atletikos mokykla gerokai pakeitė savo veidą.

Varžybose dalyvavę jaunieji lengvaatlečiai sakė, kad varžytis ant atnaujintos maniežo dangos - vienas malonumas.

Jau rašėme, kad Klaipėdos lengvosios atletikos mokyklos artimiausiu metu laukia ir daugiau teigiamų pokyčių: ant šios mokyklos stogo ketinama įrengti saulės elektrinę. Taip pat planuojama įrengti klientų srauto kontrolės sistemą bei specialų keltuvą neįgaliesiems.

BĖGIMAS. Sustabdyta varžybų akimirka.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder