Klaipėdos „Koralo“ pergalės Vilniuje, Gargžduose ir Kaune

Klaipėdos „Koralo“ pergalės Vilniuje, Gargžduose ir Kaune

Klaipėdos „Koralo“ futbolo klubo ir akademijos atstovams pastarosios dienos buvo itin sėkmingos - pirmąją pergalę Lietuvos aukščiausiosios salės futbolo  lygos pirmenybėse (Betsafe - Futsal A lygoje) iškovojo „Koralo“ vyrai, o Futbolo akademijos „Koralas“ vaikai sėkmingai varžėsi turnyruose Gargžduose ir Kaune. Vaikučiai iškovojo čempionų ir vicečempionų laurus.  

Vyrai pademonstravo charakterį 

Klaipėdos „Koralo“ vyrai Betsafe Futsal A lygoje pademonstravo neeilinį charakterį ir valią - išvykos rungtynėse po pirmųjų dvidešimties minučių 1:3 atsilikinėjo prieš Vilniaus „Turbotransfers“ komandą, tačiau galiausiai sugebėjo perlaužti rungtynių eigą ir iškovoti pergalę rezultatu 5:3

Klaipėdos „Koralo“ gretose išsiskyrė du įvarčius įmušęs komandos kapitonas Aurimas Skurdelis, po vieną pridėjo Deividas Lukošius ir Donatas Stankevičius. Vieną įvartį į savo vartus įsimušė „Turbotransfers“ žaidėjas Justas Gulbinas. Iš vilniečių komandos du kartus pasižymėjo Aurimas Tamaliūnas, vieną įvartį pridėjo Mantas Makutunovičius.

„Buvo nelengva kelionė į Vilnių - iš Klaipėdos pajudėjome jau 7 val. ryto. Tačiau kelionė neprailgo - iškovota pergalė ir pasikrauta džiugiomis emocijomis. Nors kelionė buvo ir ilga, tačiau patogi. Už tai dėkojame UAB „Klaipėdos autobusų parkui“, - po rungtynių džiugiomis nuotaikomis kalbėjo „Koralo“ atstovai. Kitas Betsafe - Futsal A lygos rungtynes Klaipėdos „Koralas“ žais lapkričio 19 dieną (sekmadienį) 17 val. Kaune su vietos „Inkaro“ komanda.

Primename, kad artimiausias Betsafe - Futsal A lygos rungtynes Klaipėdoje, (Klaipėdos sporto bazių valdymo centro Didžiojo sporto salėje, Taikos pr. 61A), Klaipėdos „Koralas“ žais tik gruodžio 16 dieną su Gargždų „Pramogom-SC“. Laukia Vakarų Lietuvos komandų derbis, tad tikimasi, jog į šią dvikovą prisirinks daug žiūrovų. Be to, per šias rungtynes Klaipėdos „Koralas“ ruošia daug staigmenų ir žaidimų žiūrovams. Įėjimas į rungtynes nemokamas.

Iki to laiko Klaipėdos „Koralas“ žais dar keletą rungtynių išvykose, o vėliau vyks daugiau rungtynių namuose, Klaipėdoje.

Vaikai iškovojo 8 pergales 

Laiko veltui neleidžia ir Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ vaikai. Jaunieji klaipėdiečiai kaskart tobulinasi ir varžosi su bendraamžiais. Šįkart „Koralo“ akademijos jaunoji karta varžėsi ir net aštuonias pergales iškovojo turnyruose Gargžduose ir Kaune. 

Turnyre Gargžduose tarp 2011 metais gimusių vaikų rungtyniavo dvi Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ komandos.

Pirmoji mūsų ekipa triumfavo tarp A lygio komandų, o antroji ekipa tarp B lygio komandų užėmė antrąją vietą.

A lygio turnyre „Koralo“ vaikai rezultatu 4:0 sutriuškino Gargždų „Bangos“ bendraamžius, rezultatu 3:2 įveikė Klaipėdos futbolo mokyklos atstovus, 2:0 nugalėjo Palangos „Gintaro“ komandą ir lygiosiomis 2:2 sužaidė su Telšių „Džiugu“. Šie rezultatai Klaipėdos „Koralo“ akademijos atstovams leido džiaugtis nugalėtojų laurais.

B lygio turnyre Klaipėdos „Koralo“ jaunieji futbolininkai rezultatu 3:0 įveikė Klaipėdos futbolo mokyklos bendraamžius, rezultatu 4:1 sudorojo Gargždų „Bangos“ A komandą, rezultatu 3:1 palaužė Gargždų „Bangos“ B komandą ir rezultatu 1:4 nusileido Telšių „Džiugui“. Tai ir lėmė, kad klaipėdiečiai liko antri.

Šiuos Klaipėdos „Koralo“ akademijos jaunuosius prizininkus treniruoja treneriai Erikas Vainoras ir Aurimas Skurdelis. 

Kitame vaikų futbolo turnyre, vykusiame Kaune, varžėsi 2006 metais gimę Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ atstovai, treniruojami Kęstučio Ivaškevičiaus ir Raimondo Vainoro. 

Šiame turnyre, kuriame dalyvavo daug pajėgių komandų, Klaipėdos FA „Koralas“ iškovojo 2 pergales, patyrė 3 pralaimėjimus ir bendroje įskaitoje užėmė septintąją vietą. 

„Futbolo judėjimas Klaipėdoje verda. Susibūrė puiki futbolo bendruomenė - kaskart į varžybas susirenka Klaipėdos „Koralo“ akademijos vaikai, jų tėveliai ir entuziastingai palaikome vieni kitus. Futbolas mūsų bendruomenei - tarsi savotiška šventė. Mums svarbu ne tiek vaikų prizinės vietos, kiek vaikų užimtumas, galimybė tobulėti. Pradžioj reikia sudaryti visas sąlygas tobulėti, o po to savaime atkeliaus ir rezultatai“, - pabrėžė Klaipėdos futbolo akademijos „Koralas“ vadovas ir treneris Kęstutis Ivaškevičius. 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder