Klaipėdos klubų dvikovą laimėjo "Atlantas"

Klaipėdos klubų dvikovą laimėjo "Atlantas"

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse trečiadienį Klaipėdos "Atlantas" svečiuose 0:4 (0:1) nugalėjo "Klaipėdos granitą".

Nugalėtojų gretose du kartus pasižymėjo Evaldas Razulis (90 ir 90+2 min.), po kartą - Lukas Baranauskas (45) ir Ovidijus Verbickas (73).

Atsakomoji „Klaipėdos granito“ ir „Atlanto“ dvikova taip pat Klaipėdoje, tik jau Centriniame stadione ant natūralios žolės, vyks lapkričio 4 dieną (antradienį) 18 val. Už šių rungtynių organizavimą jau bus atsakingi atlantiečiai.

"Atlantas" ir "Klaipėdos granitas" šį sezoną oficialiose varžybose susitiko jau penktąjį kartą. Iki tol tris kartus pergalę šventė atlantiečiai: gegužės 3 dieną - rezultatu 2:0, liepos 28 dieną ir rugsėjo 28 dieną - 3:0 bei vienerios rungtynės, vykusios kovo 15 dieną, baigėsi lygiosiomis - 2:2.  

Skirtingi keliai

"Atlantas" į LFF taurės turnyrą įsiliejo nuo aštuntfinalio ir čia Konstantino Sarsanijos auklėtiniams teko gerokai paprakaituoti su Vilniaus apskrities pirmenybių lyderiais - "TAIP" futbolininkais. Klaipėdiečiai Lietuvos III lygos ekipą nugalėjo po pratęsimo rezultatu 3:1.

Granitiečiams dėl patekimo į LFF taurės turnyro ketvirtfinalį teko įveikti du varžovus: išvykoje rezultatu 2:0 palaužta LFF I lygos Kėdainių "Nevėžio" ekipa ir tokiu pat rezultatu - 2:0 Klaipėdoje nugalėta į Lietuvos futbolo A lygos vicečempionų laurus pretenduojanti Pakruojo "Kruoja".

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder