"Klaipėdos granitas" sutriuškino "Dainavą"

"Klaipėdos granitas" sutriuškino "Dainavą"

Lietuvos futbolo A lygos debiutantai “Klaipėdos granito” futbolininkai Kaune net 5:0 (2:0) sutriuškino Alytaus “Dainavą”. Roberto Poškaus ir Tomo Ražanausko auklėtiniai šį sezoną įsibėgėja ir jau iškovojo šešis taškus.

Klaipėdiečiams po du įvarčius pelnė Georgė Alaverdašvilis (19 ir 87 min.) ir Tamazis Čargiešvilis (37, 90), vieną - Borisas Ignatjevas (77).

"Klaipėdos granitas", po 5 rungtynių turintis 6 taškus, turnyro lentelėje pakilo į šeštąją vietą. Taškų neturinti "Dainava" yra paskutinė - dešimta.

„Pagaliau iškovojome pirmąją pergalę. Žaidėme savo žaidimą, neatsipalaidavome, nors ir po pirmojo kėlinio pirmavome. Tai lengva pergalė. Pernelyg nedžiūgaujame, reikia mąstyti jau apie kitas kovas. Turime vertinti ir gerbti kiekvieną varžovą“, - iškart po dvikovos pabrėžė „Klaipėdos granito“ vyr. treneris Robertas Poškus.

Anot jo, nors ir buvo rungtyniaujama su taškų šį sezoną dar nepelniusia komanda, „Klaipėdos granito“ žaidėjai darbui susikaupė itin profesionaliai.

„Vyrai puikiai supranta, kad mums svarbus kiekvienas taškas ir kiekvienas įvartis. Komandoje atmosfera – puiki. Tikiuosi, kad po šios pergalės vyrai taps dar tvirtesni psichologiškai, įgaus daugiau pasitikėjimo savo jėgomis“, - sakė R. Poškus.

Artimiausias Lietuvos futbolo A lygos rungtynes granitiečiai žais balandžio 6 dieną (sekmadienį) 12 val. išvykoje su „Šiaulių“ ekipa.   

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder